Gå til indhold
Aktuel information

Situationsrapporter fra eksportmarkederne

Få overblik over de vigtigste eksportmarkeder

De danske ambassader udarbejder løbende situationsrapporter om de aktuelle forhold og lokale vilkår for erhvervslivet på udvalgte eksportmarkeder.

Rapporterne samler bl.a. oplysninger om genåbningsplaner og økonomiske hjælpepakker, den politisk-økonomiske udvikling, rejserestriktioner og regler for varetransport over landegrænser, der kan have betydning for din virksomheds muligheder på markedet.

Oplysningerne giver et øjebliksbillede og er ikke udtømmende, da landene – ligesom Danmark – løbende tilpasser indsatsen i lyset af situationen. Nye restriktioner eller lempelser af eksisterende restriktioner kan indføres med meget kort varsel. Du bør derfor holde dig løbende opdateret på de links, der er indsat i de individuelle rapporter. Har du brug for yderligere rådgivning, kan du kontakte handelschefen på det pågældende marked.

Du har også mulighed for at tilmelde dig The Trade Councils nyhedsbrev for at holde dig opdateret på aktuelle markedsmuligheder.

Hvis du skal på forretningsrejse, finder du rejseråd til erhvervsrejser på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Find dit eksportmarked

Eksporthjælp COVID-19 Genstart din eksport med hjælp fra den nye eksport- og investeringspakke

En bæredygtig genstart af dansk økonomi, eksport og udenlandske investeringer vil være en absolut hovedprioritet for Udenrigsministeriet i 2020 og 2021. 
Læs mere her om de nye initiativer og den nyoprettede hotline, der skal hjælpe danske eksportvirksomheder med at få ordrebøgerne fyldt.  

Eksport Nyheder Vil du have seneste nyt fra The Trade Council direkte i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så hører du fra os snart.