Gå til indhold
Magasinet Indsigter 

Bæredygtig business

Dette temanummer for Magasinet Indsigter sætter fokus på det, som danske virksomheder er nogle af de allerbedste til i verden: Bæredygtighed. Lær hvordan din virksomhed kan arbejde med bæredygtighed ved at implementere FN's 17 verdensmål og arbejde aktivt for at opfylde målene gennem eksport. 

Danske virksomheder er frontløbere inden for bæredygtige løsninger. Det gælder både for sektorer som energi, fødevarer, vand og miljø men også teknologi og sundhed. Danske virksomheder er derfor stærkt positioneret til at udnytte det store økonomiske potentiale, som FN's 17 verdensmål udgør. 
 
Verdensmålene, som også er kendt som SDG'erne (Sustainable Development Goals) kalder på bæredygtige løsninger til fordel for verdenssamfundet og har til formål at opnå 17 ambitiøse mål inden 2030, herunder udryddelse af fattigdom, optimering af energieffektivitet og forsyning af rent vand verden over. 

I dette nummer af Magasinet Indsigter sætter The Trade Council fokus på, hvordan din virksomhed aktivt kan arbejde med SDG'erne. Vi taler bl.a. med Ulla Tørnæs, Danmarks minister for udviklingssamarbejde, Susanne Hyldelund, direktør for The Trade Council, en ekspert fra Dansk Industri samt 17 danske eksportvirksomheder - en virksomhed for hvert mål. De deler ud af deres eksporterfaringer og inspirerer andre virksomheder til at gøre bæredygtig business. 

God lytte- og læselyst! 

quote ikon

Skriv for Magasinet Indsigter

Indsigter er skrevet af vores egne medarbejdere fra repræsentationerne samt eksterne journalister og skribenter. Er du journalist og interesseret i at skrive om eksport og innovation? Og har du gode idéer til relevante emner, som vi burde gå i dybden med? 
Så kontakt The Trade Council via postkassen
[email protected].