Gå til indhold

magasinet indsigter Teknologi der ændrer din forretningsgang

Nye teknologier er med til at udfordre eksisterende forretningsgange, til at skabe nye innovative forretningsmuligheder og til at ændre den verden, vi er en del af.
 
I det her nummer kan du blandt andet læse om Pharma Score Software, der har bygget en app til landmænd, så de kan registrere, hvor meget medicin deres dyr får. Du kan også blive klogere på, hvordan virksomheden Waste Hero har udviklet sensorer til skraldespande, så de ikke bliver tømt, før de er fulde, eller møde virksomheden Meetin VR, der arbejder med virtual, augmented og mixed reality, der skaber rum for nye forretningsmuligheder.
 
Som vi har set det så mange gange før i Danmarkshistorien, så opstår der hele tiden nye virksomheder, der formår at anvende teknologien til at skabe nye muligheder. Fordi de så noget, de kunne gøre smartere, hurtigere og bedre, til gavn for os alle.
 
Danmark har historisk været uovertrufne til at finde nye måder at bruge teknologi på – og det er vi stadig. Derfor er det en fornøjelse at præsentere jer for nogle af disse innovative virksomheder, og vi håber, at I kan lade jer inspirere af deres historier. 
 
Rigtig god læselyst!

vil din virksomhed være på forkant med fremtidens teknologi og forretningsmodeller? Få adgang til de stærkeste innovationsmiljøer verden over