Gå til indhold
Erhvervshusene

Kom videre med din eksportindsats

Erhvervshusene hjælper din virksomhed med at udvikle sig. Skal du i gang med et nyt marked eller styrke salget på et eksisterende, så har Erhvervshusene konkret erfaring og viden, som hjælper dig videre – gratis og 100 procent uvildigt.

Din virksomhed kan få gavn af Erhvervshusene, uanset hvor i landet din virksomhed er placeret. Der findes nemlig et Erhvervshus i hver af landets fem regioner. Og der er flere gode grunde til tage kontakt til Erhvervshusene.

Erhvervshusene hjælper hvert år mere end 2000 virksomheder, og resultaterne taler for sig selv: Erhvervshusenes kunder har procentvis op imod dobbelt så høj vækst som lignende virksomheder.

Hos Erhvervshusene kan din virksomhed få sparring omkring udfordringer og muligheder. Erhvervshusenes konsulenter har oftest konkret erfaring fra egen virksomhed, og ved hvad det kræver at lykkes.

Det er gratis at bruge Erhvervshusene, og du får en adgang til et kæmpe netværk af offentlige og private tilbud, som kan flytte din virksomhed videre.

I hvert af Erhvervshusene sidder der en internationaliseringsrådgiver, som er direkte tilknyttet The Trade Council og er din indgang til ydelser og muligheder ude i verden. 

Brug Erhvervshusene og kom videre med din eksportindsats.

ønsker du at vide mere?

 Så kontakt dit lokale Erhvervshus

Erhvervshus Fyn
Erhvervshus Hovedstaden
Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Nordjylland
Erhvervshus Sjælland
Erhvervshus Sydjylland

Kontakt vores vækstrådgivere rundt i landet

Loading...