Gå til indhold
Eskport forberedelse

Kom videre med din eksportindsats

The Trade councils internationaliseringsrådgivere hjælper din virksomhed med at udvikle sig. Skal du i gang med et nyt marked eller styrke salget på et eksisterende, så har vores internationaliseringsrådgivere konkret erfaring og viden, som hjælper dig videre – gratis og 100 procent uvildigt.
The Trade Councils internationaliseringsrådgivere er stationeret i landets regionale erhvervshuse for at sikre bindeleddet mellem erhvervshusenes forretningsudvikling og The Trade Councils internationaliseringsindsatser og -forløb.
 
Internationaliseringsrådgiverne kan tilbyde din virksomhed sparring omkring udfordringer og muligheder og er din indgang til The Trade Councils ydelser og muligheder ude i verden. Tre af internationaliseringsrådgivere er sektorfokuseret inden for henholdsvis sundhed & life science, digitalisering og energi.
 
Det er gratis at bruge Erhvervshusene, og du får en adgang til et kæmpe netværk af offentlige og private tilbud, som kan flytte din virksomhed videre.
 
Din virksomhed kan få gavn af vores internationaliseringsrådgivere, uanset hvor i landet din virksomhed er placeret. Der findes nemlig et erhvervshus i hver af landets fem regioner.

 

Brug internationaliseringsrådgiverne og kom videre med din eksportindsats.

 

ønsker du at vide mere?

 Så kontakt dit lokale Erhvervshus

Erhvervshus Fyn
Erhvervshus Hovedstaden
Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Nordjylland
Erhvervshus Sjælland
Erhvervshus Sydjylland

Kontakt vores vækstrådgivere rundt i landet

Loading...