Gå til indhold
SDG 6: Rent vand og sanitet 

Grundfos vil øge adgang til rent vand

FN's verdensmål 6 kræver at alle i verden har adgang til rent vand, og netop det arbejder Grundfos for at opfylde ved at installere vandpumper i udviklingslande. 
Play video

Grundfos har et initiativ, de kalder Grundfos Lifelink. Det er sat i verden for at øge adgangen til rent vand i udviklingslandene – også steder, hvor der i dag ellers ikke er en sikker adgang til vand. Det sker i arbejdet med FN’s verdensmål 6 om at sikre rent drikkevand til alle.

Udover de konkrete resultater, som arbejdet med FN’s verdensmål giver, ser Ask Møller-Nielsen, head of Group Public Affairs hos Grundfos, også en anden fordel ved dem:

”SDG’erne sætter en ramme om en samtale på en rigtig, rigtig fornuftig måde, fordi man er enige om, hvad er det egentlig for et mål, vi forsøger at nå. Det giver en fælles retning på din samtale, uanset om det er med offentlige eller private kunder.”

Se Ask Møller-Nielsen fortælle mere om Grundfos arbejde med FN’s verdensmål 6 i videoen ovenfor og læs mere om Grundfos arbejde med målene her

Se hele temanummeret 'Bæredygtig Business' her