Gå til indhold
SCOPE YOUR BUSINESS MODEL

VIL DU SE DIN FORRETNINGSMODEL I EN INTERNATIONAL KONTEKST?

Få rådgivning om muligheder og udfordringer for din virksomheds forretningsmodel i forbindelse med en eventuel internationalisering.

Scope your Business Model (SBM) har til formål at styrke en strategisk tilgang til internationalisering og eksport i SMV’erne og dermed skabe en langsigtet og bæredygtig udvikling i eksport, vækst og beskæftigelse – i den enkelte virksomhed og i Danmark.

SBM er et sektorfokuseret program, som understøtter og kvalificerer særligt eksportparate SMV’ers entré på et konkret marked. Gennem programmet får en SMV mulighed for at se virksomhedens forretningsmodel i en lokal markedskontekst. Dette skaber et solidt fundament i tilgangen til det nye marked. 

Scope your Business Model har givet os afgørende indsigt i specifikke forhold på det tyske marked. Dette har tilvejebragt et fantastisk grundlag for vores rejse mod det tyske marked, således at vi nu står med et solidt strategisk beslutningsgrundlag for vores go-2-market plan for Tyskland.
Finn Bech Andersen CEO, PreCure

HØR OM PRECURES ERFARINGER MED SBM

Play video

Virksomheder indstilles til programmet af en Trade Council repræsentation og skal passe ind i et særligt sektorfokus på det udvalgte marked. Programmets 25 timer dækkes med 100% tilskud, hvis den enkelte virksomhed kan kvalificeres og godkendes til SBM.

Danske SMV'er med et CVR-nummer, mellem 5 og 250 ansatte, en omsætning på maksimalt 375 mio. kr. og som opfylder de internationale regler om statsstøtte, kan nomineres som SBM kandidat. 

FÅ FLERE DETALJER OM SBM PROGRAMMET

Download de detaljerede retningslinjer for Scope Your Business Model.

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM DIN VIRKSOMHEDS MULIGHEDER FOR AT BLIVE KVALIFICIERET TIL SCOPE YOUR BUSINESS MODEL?

Kontakt SBM@um.dk eller en af nedenstående Internationaliseringsrådgivere fra din virksomheds region og hør, om jeres markedsfokus passer på et af The Trade Councils særlige indsatsområder for eksport.
Loading...