Gå til indhold
Eksportsparring

Find nye markeder med gratis eksport-sparringsforløb

Vi tilbyder skræddersyede eksportsparringsforløb, der kan bringe jer tættere på succes, hvis I ønsker at eksportere til et nyt marked eller give dit salg et boost.

Eksportsparringsprogrammet er beregnet til små og mellemstore virksomheder med begrænset eller ingen eksporterfaring. Formålet med programmet er at hjælpe din virksomhed med at udarbejde en eksportstrategi og vælge det rigtige eksportmarked.
quote ikon
”Det gratis eksportsparringsforløb gjorde, at vi kiggede på Sydkorea som marked, hvilket vi som lille virksomhed ellers ikke ville have haft ressourcerne til.”
Claus Jensen CEO, Sebra Interiør ApS

Den første del af programmet består af et gratis sparringsforløb hos et af de regionale Erhvervshuse, hvor I sammen forbereder din virksomhed til det forestående eksporteventyr. Sammen med en internationaliseringsrådgiver vil din virksomheds relevante interne og eksterne forhold blive gennemgået. Forløbet afsluttes med, at I laver en eksportplan.

Efterfølgende har din virksomhed mulighed for at modtage op til 15 timers gratis eksportsparring med en af The Trade Councils eksportrådgivere ude på det relevante eksportmarked. Sparringen vil oftest bestå af grundlæggende markedsinformation, som din virksomhed kan bruge til at vurdere mulighederne på eksportmarkedet.

quote ikon
"Rådgivningen i både Erhvervshus Syddanmark og fra The Trade Council i Sydkorea matchede til fulde vores forventninger. Efter eksportsparringsforløbet fortsatte vi samarbejdet med The Trade Council.”
Claus Jensen CEO, Sebra Interiør ApS

Eksportsparringsprogrammet er dermed et samarbejde mellem Erhvervshusene og The Trade Council, som sikrer, at din virksomhed får det optimale udbytte af begge organisationers rådgivning. The Trade Councils ni internationaliseringsrådgivere er indstationeret i landets fem regionale Erhvervshuse for at sikre et stærkt bindeled. Det er gratis at benytte Erhvervshusene, og du får adgang til en bred vifte af offentlige og private tilbud, som kan flytte din virksomhed videre.

For at kvalificere sig til et Eksportsparringsforløb, skal din virksomhed have et dansk CVR-nummer, under 250 ansatte, en omsætning på maksimalt 375 mio. kr. eller en årlig balance på maksimalt 320 mio. kr. og opfylde de internationale regler om statsstøtte.

EU har handelsaftaler med 74 partnere rundt om i verden. Få yderligere op til 3 timers gratis rådgivning per år om, hvordan I udnytter handelsaftalerne bedst muligt, herunder opnår lavere toldrater. For mere information læs mere her eller kontakt os via mail - [email protected].

bliv inspireret af simon moos' eksportsucces gennem samarbejdet med sit regionale erhvervshus

Play video
Per Madsen, CEO fro Simon Moos Maskinfabrik, og Klaus Hell, internationaliseringsrådgiver i Erhvervshus Sydjylland, fortæller om hvordan erhvervshusene har bidraget til nye eksportmuligheder for Simon Moos.

ønsker du at vide mere om din virksomheds muligheder for eksportsparring?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...