Gå til indhold
Eksportsparring

Find nye eksportmarkeder med gratis eksportsparringsforløb

Din virksomhed vil ind på et nyt eksportmarked. I har produktet, der kan krydse grænser, men ved ikke, hvordan eksporten skal gribes an. Et gratis eksportsparringsforløb forbereder virksomheden med en konkret plan til dit foretrukne eksportmarked.

Eksportsparring er beregnet til små og mellemstore virksomheder med begrænset eller ingen eksporterfaring. Formålet med sparringen er at hjælpe din virksomhed med at udarbejde en eksportstrategi og vælge det rigtige eksportmarked.

”Det gratis eksportsparringsforløb gjorde, at vi kiggede på Sydkorea som marked, hvilket vi som lille virksomhed ellers ikke ville have haft ressourcerne til.”
Claus Jensen CEO, Sebra Interiør ApS

Første skridt mod det nye eksportmarked er et gratis sparringsforløb hos et regionalt erhvervshus, som forbereder virksomheden på det forestående eksporteventyr. Sammen med en internationaliseringsrådgiver vil din virksomheds relevante interne og eksterne forhold blive gennemgået. Forløbet afsluttes med, at I laver en eksportplan.

Herefter følger maksimum 15 timers gratis eksportsparring med en af The Trade Councils eksportrådgivere på ét eksportmarked. Sparringen vil oftest bestå af grundlæggende markedsinformation, som virksomheden kan bruge til at vurdere et eksportmarked.

Eksportsparring er derfor et samarbejde mellem erhvervshus og The Trade Council, som består af to integrerede dele. Din virksomhed får på denne måde udbytte af begge organisationers rådgivning og står stærkt i mødet med et nyt eksportmarked.

"Rådgivningen i både Erhvervshus Syddanmark og fra The Trade Council i Sydkorea matchede til fulde vores forventninger. Efter eksportsparringsforløbet fortsatte vi samarbejdet med The Trade Council.”
Claus Jensen CEO, Sebra Interiør ApS

For at kvalificere sig til eksportsparring, skal virksomheden have et dansk CVR-nummer, under 250 ansatte, en omsætning på maksimalt 375 mio. kr. og opfylde de internationale regler om statsstøtte.


ønsker du at vide mere om din virksomheds muligheder for eksportsparring?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...