Gå til indhold
Eksportsparring

Find nye eksportmarkeder med gratis eksportsparringsforløb

Din virksomhed vil ind på et nyt eksportmarked. I har produktet, der kan krydse grænser, men ved ikke, hvordan eksporten skal gribes an. Et gratis eksportsparringsforløb forbereder virksomheden med en konkret plan til dine foretrukne eksportmarkeder.

Eksportsparring er beregnet til små og mellemstore virksomheder med begrænset eller ingen eksporterfaring. Formålet med sparringen er at hjælpe din virksomhed med at udarbejde en eksportstrategi og vælge de rigtige eksportmarkeder.

”Det gratis eksportsparringsforløb gjorde, at vi kiggede på Sydkorea som marked, hvilket vi som lille virksomhed ellers ikke ville have haft ressourcerne til.”
Claus Jensen CEO, Sebra Interiør ApS

Første skridt mod det nye eksportmarked er et gratis sparringsforløb hos et regionalt væksthus, som forbereder virksomheden på det forestående eksporteventyr. Sammen med en vækstkonsulent vil din virksomheds relevante interne og eksterne forhold blive gennemgået. Forløbet afsluttes med, at I laver en eksportplan.

Herefter følger ti timers gratis eksportsparring med en af The Trade Councils eksportrådgivere på højst to forskellige eksportmarkeder. Sparringen vil oftest bestå af grundlæggende markedsinformation, som virksomheden kan bruge til at vælge sine eksportmarkeder.

Eksportsparring er derfor et samarbejde mellem væksthusene og The Trade Council, som består af to integrerede dele. Din virksomhed får på denne måde udbytte af begge organisationers rådgivning og står stærkt i mødet med nye eksportmarkeder.

"Rådgivningen i både Væksthus Syddanmark og fra The Trade Council i Sydkorea matchede til fulde vores forventninger. Efter eksportsparringsforløbet fortsatte vi samarbejdet med The Trade Council.”
Claus Jensen CEO, Sebra Interiør ApS

For at kvalificere sig til eksportsparring, skal virksomheden have et dansk CVR-nummer, under 250 ansatte, en omsætning på maksimalt 375 mio. kr. og opfylde de internationale regler om statsstøtte.


ønsker du at vide mere om din virksomheds muligheder for eksportsparring?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...