Gå til indhold
Fælles erhvervsfremstød

Med eksportfremstød leverer vi sammen resultater i hele verden

Vil din virksomhed gerne i kontakt med de rette kunder og forretningspartnere? Så kan The Trade Council hjælpe. Vi støtter årligt mere end 100 eksportfremstød verden over, og deltagerne får gode resultater.

Mange danske virksomheder oplever, at det kan være både for dyrt og for besværligt at etablere stande på vigtige internationale branchemesser, men den form for eksportfremstød kan The Trade Council hjælpe med.

Oversigt over planlagte fælles erhvervsfremstød med tilskud

Erhvervsfremstød til din virksomhed

Når din virksomhed deltager på en dansk fællesstand kan den spare mange penge, og fællesstanden giver samtidigt bedre muligheder for at møde nye forretningspartnere. 

Se videoen fra Mobile World Congress i Barcelona, hvor 2operate underskriver kontrakt med Americas.

Mobile World Congress 2017 

Play video

Mulighederne for erhvervsfremstød fra The Trade Council er mange. Ud over messefremstødene kan din virksomhed også deltage i mødeprogrammer. Her er det muligt at opbygge kontakter på højt niveau til centrale beslutningstagere og kunder. Det er både muligt at få støtte til at invitere kunder til Danmark og til at møde dem i udlandet.

"Grundfos har i 2015-2016 deltaget i flere fjernvarmefremstød i udvalgte ukrainske provinsbyer. Fremstødene har åbnet nye døre og medvirket til, at Grundfos Ukraine i 2016 kunne bidrage med en af de største procentuelle vækstrater i koncernen"
Carsten Østergård Pedersen Director, Business Development, Grundfos Holding
The Trade Council tilbyder eksportårdgivning til danske virksomheder
The Trade Councils program for fælles erhvervsfremstød skal fremme dansk eksport og den økonomiske vækst i Danmark ved at bidrage til dansk erhvervslivs internationalisering, konkurrenceevne og eksportomsætning.


Programmet giver mulighed for, at der i forbindelse med et fælles erhvervsfremstød i udlandet eller et delegationsbesøg i Danmark, kan ydes et tilskud på op til 50 procent af de godkendte tilskudsberettigede fælles projektomkostninger. Egenbetalingen for de deltagende virksomheder skal udgøre minimum 50 procent af de tilskudsberettigede fælles projektomkostninger.

 

Desuden organiserer Udenrigsministeriet også officielle erhvervsfremstød med den danske kongefamilie. Når H. M. Dronningen gæster Kina på statsbesøg eller D.K.H. kronprinsparret leder et eksportfremstød til Sverige åbnes døre til kunder og beslutningstagere på allerhøjeste niveau. Danmark får massiv eksponering i lokale medier. Det er et unikt dansk trumfkort, og det skal udnyttes til gavn for danske virksomheder.

Play video

I 2017 deltog 1.459 virksomheder i 114 fremstød med støtte fra The Trade Councils program for fælles erhvervsfremstød. Den seneste effektmåling af perioden 2016-2017 konkluderer, at virksomhederne oplevede en gennemsnitlig eksporteffekt ved at deltage i et erhvervsfremstød på 1,35 mio. For mere information læs her effektmålingen. Du kan også læse effektmålingerne fra hhv. 2008-2009, 2010-2011 og 2014-2015.

Det er muligt at få op til 50 procents støtte til fællesudgifter ved messefremstød, officielle erhvervsfremstød og mødeprogrammerne. 

Se hvad der planlægges her og kontakt arrangøren. 

Ansøgningsfrister

Ansøgningsfristerne i 2019 er følgende (frist efterfulgt af periode for fremstød):

1. februar 2019: Maj 2019 til og med april 2020

16. september 2019: Januar 2020 til og med december 2020

Der ansøges digitalt via Virk.dk  - se skabelonen nedenfor.

Afhængig af din virksomhedstype kan enten NemID medarbejdersignatur eller privat NemID anvendes. 

Når ansøgningsformularen er udfyldt, signeret og indsendt, modtages en kvittering med kopi af ansøgning. 

Skabelon: Ansøgningsskema

Vil du vide mere om de forskellige erhvervsfremstød?

Loading...