Gå til indhold

Virksomhed

Vil din virksomhed gerne i kontakt med nye kunder og forretningspartnere? Så kan The Trade Council hjælpe. Vi støtter årligt mere end 100 erhvervsfremstød verden over, og deltagerne får gode resultater.

ØNSKER DIN VIRKSOMHED AT DELTAGE I ET FÆLLES ERHVERVSFREMSTØD?

Som dansk virksomhed kan I opnå større viden om markeds- og forretningsvilkår på det pågældende marked samt få bedre mulighed for at skabe nye forretnings- og samarbejdspartnere.

Mulighederne for at deltage i et erhvervsfremstød med støtte fra The Trade Council er mange. Ud over messefremstødene kan din virksomhed også deltage i mødeprogrammer eller delegationsbesøg. Her er det muligt at opbygge kontakter på højt niveau til centrale beslutningstagere og kunder. Det er både muligt at få støtte til at invitere kunder til Danmark og til at møde dem i udlandet.

Desuden organiserer Udenrigsministeriet også officielle erhvervsfremstød med den danske kongefamilie. Når H. M. Dronningen gæster Argentina på statsbesøg eller D.K.H. kronprinsparret leder et erhvervsfremstød til Frankrig åbnes døre til kunder og beslutningstagere på allerhøjeste niveau. Danmark får massiv eksponering i lokale medier. Det er et unikt dansk trumfkort, og det skal udnyttes til gavn for danske virksomheder.

CASE: FRONT DESK

I 2018 blev Front Desk inviteret af The Trade Council til at deltage i et officielt erhvervsfremstød til den tyske digitaliseringsmesse "Smart Country Convention", der bl.a. havde fokus på digitalisering af den offentlige sektor. Front Desk besluttede at tage med på messen med det formål at opbygge nye kontakter og relationer på det tyske marked. 

Danmark var partnerland på messen, og daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen deltog. Selve messen var inddelt i tre dage, hvor den første dag primært fokuserede på digitale løsninger relateret til borgerservice. 


For os har deltagelsen i det officielle erhvervsfremstød været ekstremt vigtig. Vi havde ikke stået så godt på det tyske marked, hvis vi ikke havde deltaget i messen. Det har givet os en stor indsigt i det tyske marked, da man får unik viden om markedet og møder potentielle kunder, som normalt vil være meget svære at komme i dialog med

Nicolas Larsen, COO, Front Desk

Deltagelsen i det officielle erhvervsfremstød har haft stor betydning for virksomhedens efterfølgende eksport til det tyske marked. Der blev skabt kontakt til flere offentlige myndigheder i Tyskland på messen, herunder deres nuværende største kunde i Tyskland. 

I øjeblikket har FrontDesk samarbejdsrelationer med omkring ti offentlige myndigheder i Tyskland og forventer fremadrettet at fortsætte væksten på det tyske marked.