Gå til indhold
SDG 13: KLimaindsats

For NTU International er klimaindsats central

Med tilstedeværelse på over 148 eksportlande sælger NTU International bl.a. rådgivning, der handler om at tilpasse infrastruktur til klimaet. Verdensmål nr. 13 er derfor en central og afgørende del af deres forretning.

Play video

For NTU International A/S er verdensmål nummer 13 en central og afgørende del af deres forretning. Med eksport til over 148 lande verden over sælger virksomheden bl.a. rådgivning, der handler om at tilpasse infrastruktur til klimaet.

”Vi kan se, at tilpasning er en helt central faktor for udviklingen,” siger Lars Bentzen, CEO for NTU International A/S.

Virksomheden er meget tilstede på markeder i udviklingslande, hvor de bl.a. arbejder på at løse problemer, som lande i Vesten har skabt for dem, som Lars Bentzen formulerer det.

”Et af vores aktuelle projekter er i Zambia, hvor vi hjælper dem med at planlægge, hvordan de skal lave deres veje på en måde, som hænger sammen med, at der i dag er nogle helt andre udfordringer, end der var for 10 år siden,” fortæller Lars Bentzen.

Hør nogle af virksomhedens erfaringer og få deres bedste råd til at arbejde med verdensmålene i videoen ovenfor og læs mere om NTU Internationals arbejde her.

Se hele temanummeret 'Bæredygtig Business' her