Gå til indhold
Finansiering

The Trade Council hjælper din virksomhed med at få handlen i hus

Vores samarbejdspartnere sikrer betalingsgaranti og den nødvendige kapital for din virksomhed på vækstmarkeder og i udviklingslande. Det gør det lettere at lukke salget med din kunde.

En forhandling kan strande på mange ting, men finansieringen af udbetalinger må ikke være et problem for, at din virksomhed kan lande store ordre i udlandet.
Derfor arbejder The Trade Council tæt sammen med Investeringsfonden for Udviklingslande, IFU, og Danmarks Eksportkredit, EKF, for at give din virksomhed muligheden for at tilbyde en attraktiv dansk finansieringsløsning til dine kunder.

IFU tilbyder din virksomhed rådgivning og risikovillig kapital til investering i udviklingslande, mens EKF kan hjælpe med at sikre jeres kunder finansiering til erhvervelse af dansk udstyr og teknologi ved at stille garantier til banker.

”The Trade Councils samarbejde med EKF og IFU giver danske virksomheder flere strenge at spille på i forhold til finansieringen af eksport og projekter. Det er ofte altafgørende, når danske virksomheder skal vurdere deres forretningspotentiale op imod den risiko, der forbundet med at engagere sig på nye markeder,” lyder det fra Lauritz Stræde Hansen, der er finansiel rådgiver på det Kongelige Danske Generalkonsulat i São Paulo.

Han understreger, at Danmark står stærkt internationalt ved at tilbyde en samlet pakke med innovative danske virksomheder, konkurrencedygtige finansieringsløsninger og risikovillig kapital kombineret med The Trade Councils store netværk og specialiserede rådgivere.

 

quote ikon
"Med IFU som finansieringspartner har Aerial & Maritime ikke blot opnået en erfaren og kompetent stakeholder, men også en blåstempling i forhold til lokale myndigheder og virksomheder, da der er stor respekt om IFU og dens virke over mange år i Ghana."
Karsten Ingemann Pedersen, Adm. Direktør, Aerial & Maritime

Hjælper over hele verden

Monitoreringsselskabet Aerial & Maritime har nydt godt af The Trade Councils samarbejde med IFU i forbindelse med virksomhedens kamp for at etablere sig på det ghanesiske marked.

”Med IFU som finansieringspartner har Aerial & Maritime ikke blot opnået en erfaren og kompetent stakeholder, men også en blåstempling i forhold til lokale myndigheder og virksomheder, da der er stor respekt om IFU og dens virke over mange år i Ghana. Et samarbejde med Udenrigsministeriet kan gøre en lang og træg proces kortere og meget mere effektiv,” lyder det fra Karsten Ingemann Pedersen, adm. direktør i Aerial & Maritime.

Lauritz Stræde Hansen anbefaler danske virksomheder, der overvejer at etablere datterselskaber på fjerne markeder at bruge IFU som medinvestor for at få adgang til den enorme viden, som organisationen har opbygget gennem 51 år som investor på såkaldte high risk-markeder.

”Ud over den risikovillige kapital og en rutineret medinvestor med hånden på kogepladen, får virksomheden adgang til en række specialister, der kigger med over skulderen og hjælper med at guide projektet på rette kurs,” siger han.

En virksomhed, der har mærket fordelene ved The Trade Councils samarbejde med EKF er Dybvad Stål Industri, som har fået hjælp til at få forvandlet dialogen med den brasilianske fødevareindustri til konkrete ordre på pladefrysere.

”Vi har fået åbnet op til de store private virksomheder. Vi har fået mulighed for at etablere kontakt på ledelsesniveau, hvor vi normalt kun får kontakt på projektniveau. Adgangen til ledelsesniveauet har betydet, at vi har kunne præsentere vores produkter og budskaber hos de reelle beslutningstagere, hvilket giver større chance for at lukke salg,” siger Magnus Fossheim, Area Export Manager for Dybvad Stål Industri.

Ud over det tætte samarbejde med IFU og EKF har The Trade Council også kontakt til en lang række lokale finansieringsaktører verden over. Det sker for at sikre den finansieringsløsning, som passer lige præcis din virksomhed og dine kunder.

vil du vide mere on din virksomheds muligheder for at benytte sig af IFU og EKF's finansieringstilbud?

Så kontakt os og hør nærmere. 

Loading...