Gå til indhold
Toldregler

Verdens toldregler - bestil et toldeftersyn

Er din virksomhed i tvivl om handelsbarrierer og de indviklede toldregler på verdens forskellige markeder? Erfaringen viser, at specielt små og mellemstore virksomheder ikke udnytter EU's frihandelsaftaler fuldt ud, og der kan være mange penge at hente.

Hvad er et toldeftersyn?

Lad os lave et 360-graders eftersyn af mulighederne for at spare told ved eksport fra eller import til Danmark - de første 3 timers vejledning er gratis. 

Trade Council har Market Access eksperter siddende til at svare på dine spørgsmål om mulighederne for at spare told i jeres globale værdikæder (import) og eksport. Vi kan også vejlede om eksport mellem markeder uden for EU.

gratis vejledning Bliv kontaktet

Få et 360-graders eftersyn, som kan afdække eventuelle muligheder for at spare told ved eksport fra eller import til Danmark. De første 3 timers vejledning er gratis.

Vi finder besparelserne

EU har lige nu frihandelsaftaler med 74 lande uden for EU. De nyeste aftaler i rækken er handelsaftalerne med Vietnam, Japan, Singapore og Storbritannien og flere nye aftaler er på vej. Du kan finde et overblik over EUs indgåede aftaler og igangværende forhandlinger her

Manglende kendskab til handelsbarrierer og toldregler kan koste din virksomhed dyrt i tabte besparelser, når du handler på forskellige markeder verden rundt.

 

Læs mere om toldanalyser.

 

Trade Councils eksperter kan hjælpe dig med vurderinger af Market Access såsom spørgsmål om handelsbarrierer og råd om toldtekniske forhold på eksport- eller importmarkederne. Dine spørgsmål kan handle om toldregler, moms og afgifter. Vi kan også hjælpe med spørgsmål om dokumentkrav, bestemmelser i frihandelsaftaler, oprindelsesregler, import- eller eksportlicenser, transportbestemmelser eller regler om obligatoriske mærknings- og produktbestemmelser.

Vi svarer på toldspørgsmål, uanset om der er tale om danskproducerede varer eller varer fra et andet land. Det kan give et overblik over, hvilke frihandelsaftaler andre lande har indgået, f.eks. Kina.

Den rette vejledning om toldregler mm. kan være den afgørende forskel på, om du opnår de rigtige besparelser, når du importerer eller eksporterer til et internationalt marked. Læs mere i Trade Councils vejledning her.

Læs mere om EU's bilaterale frihandelsaftaler her

vi kan hjælpe dig  eksempler på spørgsmål

 
  • Hvordan kan jeg spare told? Hvad er toldreglerne ved eksport?
  • Hvad er importtolden i EU? Kan jeg spare importtold ved at bruge EUs frihandelsaftaler? 
  • Hvad er importbestemmelserne i fx Norge, Schweiz og USA?
  • Hvilke obligatoriske eksportdokumenter skal sendes ved eksport til Japan?
  • Hvilke eksportregler gælder ved forsendelse af varer til Grønland og Færøerne?
  • Hvilken oplysninger skal fremgå på fakturaen ved eksport til Canada?


rådgivning Klar til at få Gratis hjælp?

Udfyld formularen og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en af vores told- og handelskyndige specialister, som kan rådgive om dine spørgsmål. De første 3 timers vejledning er gratis.
quote ikon

Beirholms Væverier har stor nytte af Trade Council’s vejledning om, hvordan vi kan benytte EU’s frihandelsaftaler til at spare told-omkostninger. Jeg vil klart opfordre andre danske virksomheder til at gøre brug af Trade Council’s ekspertise på det område.

Birgitte Vendel Head of Purchasing and Strategic Sourcing, Beirholm Væverier A/S

Kontakt vores ekspert og hør nærmere om verdens toldregler

Loading...