Gå til indhold
Toldregler

Sådan gennemskuer du verdens toldregler

Er din virksomhed i tvivl om handelsbarrierer og de indviklede toldregler på verdens forskellige markeder? The Trade Council har eksperter siddende til at svare på dine spørgsmål omkring eksport.

Manglende kendskab til handelsbarrierer og toldregler kan koste din virksomhed dyrt i tabte besparelser, når du handler med forskellige markeder verden rundt. Derfor er det vigtigt at få tilknyttet den nødvendige ekspertise, så din virksomhed kan øge konkurrencedygtigheden og markedspositionen.

The Trade Councils eksperter kan hjælpe dig med vurderinger af handelsbarrierer og råd om eksporttekniske forhold på eksportmarkederne. Dine spørgsmål kan handle om toldregler, moms og afgifter. Vi kan også hjælpe med spørgsmål om dokumentkrav, bestemmelser i frihandelsaftaler, oprindelsesregler, import- eller eksportlicenser, transportbestemmelser eller regler om obligatoriske mærknings- og produktbestemmelser.

Vi svarer på told-spørgsmål, uanset om der er tale om dansk producerede varer eller varer fra et andet oprindelsesland.

Den rette vejledning om toldregler mm. kan være den afgørende forskel på, om du opnår de rigtige besparelser, når du importerer eller eksporterer til et internationalt marked. Læs mere i The Trade Councils vejledning her.

Udover vejledning om toldregler og handelsbarrierer tilbyder vi at lave toldanalyser til din virksomhed. Det kan give et overblik over, hvilke frihandelsaftaler andre lande har indgået, f.eks. Kina.

Læs mere om toldanalyser.

vi kan hjælpe dig  eksempler på spørgsmål

 
  • Hvordan kan jeg spare told? Hvad er toldreglerne ved eksport?
  • Hvad er importbestemmelserne i fx Norge, Schweiz og USA?
  • Hvilke obligatoriske eksportdokumenter skal sendes ved eksport til Japan?
  • Hvilke eksportregler gælder ved forsendelse af varer til Grønland og Færøerne?
  • Hvilken oplysninger skal fremgå på fakturaen ved eksport til Canada?

Har du brug for vejledning om toldregler?

Udfyld formularen via linket her nedenfor. Så vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en af vores told- og handelskyndige specialister, som kan rådgive om dine spørgsmål. De første fem timers vejledning er gratis.

Beirholms Væverier har stor nytte af Trade Council’s vejledning om, hvordan vi kan benytte EU’s frihandelsaftaler til at spare told-omkostninger. Jeg vil klart opfordre andre danske virksomheder til at gøre brug af Trade Council’s ekspertise på det område.

Birgitte Vendel Head of Purchasing and Strategic Sourcing, Beirholm Væverier A/S

On-demand Webinar Se vores webinar om at anvende handelsaftaler til at spare told

Play video