Gå til indhold
Sundhed

Vi navigerer din Life Science virksomhed til en større eksport

Danske life science virksomheder driver eksport af produkter som aldrig før, men de lokale sundhedsmyndigheder er ofte tunge at danse med. The Trade Council kan understøtte jeres navigation gennem junglen af lokale regulatoriske regler og uigennemsigtig lovgivning.

Vores globale sektor teams inden for sundhed hjælper virksomheder med deres eksport af life science, medtech, farma og health care verden over. Læs bl.a., hvordan Novo Nordisk og ALK har øget deres eksport med hjælp fra The Trade Council.

Mange virksomheder inden for sundhedssektoren beskriver ofte eksport som ”Vanskeligt” og ”uigennemskueligt,” og det samme føler de, når de skal manøvrere sig gennem myndighedshierarkier og procedurer med henblik på at få etableret en dialog med lokale sundhedsmyndigheder verden over. Derfor nyder danske virksomheder inden for life science, medtech og health care stor fordel af The Trade Councils hjælp og rådgivning til at gennemskue de lokale sundhedsmarkeders lovgivning og kultur. 

Virksomhedernes eksport assisteres af vores globale sundhedsteam, som består af rådgivere og eksperter, der kan guide din virksomhed gennem den ofte komplekse, skiftende og uensartede regulering på de globale sundhedsmarkeder.

Eksport af life science, lægemiddel og health care kræver en løbende og tæt dialog med de lokale myndigheder, hvis barriererne for markedsadgangen skal overkommes så let og elegant som muligt. Det stiller øgede krav til regulatoriske kompetencer og effektive processer i din virksomhed. 

Det tætte samarbejde med myndighederne med fokus på eksport er netop en af The Trade Councils største ekspertiser. Vores netværk åbner dørene for mange danske virksomheder, som beskæftiger sig med medtech, health care og farma. 

Eksport af life science: Hvordan ser markedet ud?

Danmarks er blandt de førende lande inden for eksport af life science. Det skal bruges som afsæt for at sikre en yderligere fremgang i eksport frem mod 2025.
Life science industrien yder et betydeligt bidrag til dansk økonomi og fylder mere i dansk eksport end nogensinde før. 

Over den seneste årrække har danske virksomheder øget deres eksport af lægemidler, health tech og med tech, i form af hjælpemidler og medicoteknisk udstyr, fra 66 mia. kr. til 108 mia. kr., hvilket er en stigning på hele 63 procent. 

The Trade Council kan hjælpe med at udvide din virksomheds eksport til både nye og eksisterende markeder. Vores rådgivere og eksperter er til stede på alle Danmarks vigtige eksportmarkeder. Også markedet for life science. Din virksomhed vil altid få eksportsparring med en dertilhørende skræddersyet eksportplan. På den måde forberedes din virksomhed bedst muligt til at øge jeres eksport.

Vil du vide mere om din virksomheds muligheder?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...