Gå til indhold
Sektorteam

Life Science

Life science-virksomheder oplever eksportboom som aldrig før, og løsningerne strækker sig fra medicin og hjælpemidler til digitale innovationer. Men som dansk virksomhed kan være svært at navigere i forskellige markeder og deres komplekse reguleringsregler. 

HVAD KAN DU BRUGE VORES EKSPERTISE TIL?

Eksport af life science, lægemiddel og health care kræver en løbende og tæt dialog med de lokale myndigheder, hvis barriererne for markedsadgangen skal overkommes så let og elegant som muligt. Det stiller øgede krav til regulatoriske kompetencer og effektive processer i din virksomhed. 

Vores globale sundhedsteam, som består af rådgivere og eksperter, kan guide din virksomhed gennem den ofte komplekse, skiftende og uensartede regulering på de globale sundhedsmarkeder. Vi har det lokale netværk og indsigt der sparer din virksomhed for en masse tid, men også unødige bekymringer.

Det tætte samarbejde med myndighederne med fokus på eksport er netop en af The Trade Councils største ekspertiser. Vores netværk åbner dørene for mange danske virksomheder, som beskæftiger sig med medtech, health care og farma.

Vi har hjulpet andre danske virksomheder verdenen over og har erfaringer med hvorledes det kan gøres mest gnidningsfrit. Læs bl.a., hvordan Novo Nordisk og ALK  har øget deres eksport med hjælp fra The Trade Council.

Hvordan ser markedet ud?

Danmarks er blandt de førende lande inden for eksport af life science. Det skal bruges som afsæt for at sikre en yderligere fremgang i eksport frem mod 2025.
Life science industrien yder et betydeligt bidrag til dansk økonomi og fylder mere i dansk eksport end nogensinde før. 

Over den seneste årrække har danske virksomheder øget deres eksport af lægemidler, health tech og med tech, i form af hjælpemidler og medicoteknisk udstyr, fra 66 mia. kr. til 108 mia. kr., hvilket er en stigning på hele 63 procent. 

The Trade Council kan hjælpe med at udvide din virksomheds eksport til både nye og eksisterende markeder. Vores rådgivere og eksperter er til stede på alle Danmarks vigtige eksportmarkeder. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, på den måde forberedes din virksomhed bedst muligt til at øge jeres eksport.

SÆRLIGT TILSKUD PÅ 75-100%

Indtil udgangen af 2023 kan danske SMV’er få et særligt tilskud på 75-100% på The Trade Councils rådgivningsydelser, hvis de har været negativt påvirket af brexit.

De øgede tilskud kan anvendes på alle eksportmarkeder.

Eksempler på, at din virksomhed har været påvirket af brexit kan være:

  • Din virksomhed har oplevet stigende omkostninger.
  • Din virksomhed har mødt nye handelsbarrierer.
  • Din virksomhed har mistet kommercielle muligheder.
  • Din virksomhed har haft et direkte fald i eksporten til Storbritannien.