Gå til indhold
Global public affairs

Sådan får din virksomhed adgang til de rigtige beslutningstagere

The Trade Council tilbyder din virksomhed politisk indsigt, kommerciel viden og adgang til beslutningstagere på lokale markeder verden over. På den måde sparer din virksomhed både tid og penge.

Danske virksomheder eksporterer til hele verden i stor stil, men jo flere markeder din virksomhed eksporterer til, jo flere udfordringer af forskellig karakter kan opstå. Rettig omhu og korrekt håndtering er nøgleord for at imødekomme de forskellige typer af udfordringer, som danske virksomheder kan komme ud for verden over.

Derfor tilbyder The Trade Council alle danske virksomheder hjælp med at løse disse udfordringer over hele verden gennem Global Public Affairs-ydelserne. The Trade Councils kommercielle viden, netværk og politiske indsigt gør det muligt at afdække og påvirke væsentlige beslutningsprocesser på din virksomheds eksportmarkeder. Det kan eksempelvis være, at virksomheden har problemer med den lokale lovgivning, skatteregler eller toldbarrierer.


The Trade Council er især værdifulde samarbejdspartnere i forhold til at etablere kontakt til officielle stakeholders og til potentielle nye samarbejdspartnere. Det har stor værdi for os, når vi kan vise andre lande, at virksomheder og myndigheder kan samarbejde om at finde konstruktive løsninger på komplekse problemstillinger – herunder EU lovgivning
Susanne Dyrbøl Public Affairs Director, Rockwool Group
The Trade Council tilbyder eksportårdgivning til danske virksomheder

”Vi hjælper med at åbne døre til de rigtige partnere vedrørende virksomhedens rammevilkår,” siger Andreas Clausen Boor, handelschef for Udenrigsministeriet i Bruxelles.
I en række brancher bliver lovgivning og regulering fastsat i Bruxelles. Derfor er virksomheders mulighed for at komme i direkte dialog med beslutningstagerne i Bruxelles, før beslutningerne bliver truffet uvurderlig.

Her har virksomheder mulighed for at komme med deres input til beslutningsprocessen igennem Global Public Affairs kan The Trade Council åbne nogle døre, som virksomheder og interesseorganisationer ikke har.
”EU-regulering kan have afgørende konsekvenser for  rammevilkårene for en lang række industrier,” siger Andreas Clausen Boor og fortsætter:
”I Bruxelles er det en integreret del af beslutningsprocessen, at der lyttes til de virksomhederne, der ved noget om området, så der er god mulighed for at blive hørt. Beslutningsdeltagerne lovgiver på så mange områder, at det ikke er muligt for dem at vide, hvad der er muligt på de forskellige områder. Der kan vi hjælpe med kontakten til de rigtige virksomheder og organisationer."

Et eksempel på, hvordan Global Public Affairs kan hjælpe med at fremme din virksomheds interesser er DKEU Energy Alliance, hvor The Trade Council har samlet syv danske energivirksomheder, herunder Vestas, Velux, Grundfoss og IC Meter. Her diskuteres forskellige aspekter af den internationale energilovgivning, og virksomhederne kan eksempelvis komme med forslag til, hvordan man kan finansiere den grønne omlægning, så branchen kan stå samlet over for de relevante politiske beslutningstagere.

Rockwool Group er også del af DKEU Energy Alliance og har over flere år nydt godt af samarbejdet The Trade Councils Global Public Affairs.
”Det er et samarbejde, som vi sætter stor pris på. The Trade Council er især værdifulde samarbejdspartnere i forhold til at etablere kontakt til officielle stakeholders og til potentielle nye samarbejdspartnere. Det har stor værdi for os, når vi kan vise andre lande, at virksomheder og myndigheder kan samarbejde om at finde konstruktive løsninger på komplekse problemstillinger – herunder EU lovgivning,” lyder det fra Susanne Dyrbøl, Public Affairs Director i Rockwool Group.

Hun fortæller, at Rockwool Group gennem Global Public Affairs er med i en række strategiske alliance i flere lande, ligesom The Trade Council har hjulpet virksomheden med at arrangere en række topmøder. 


er du interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder? 

Så kontakt den relevante sektorleder inden for din branche og hør nærmere. 

Loading...