Gå til indhold
Sektorteam

Vand og milijø

Der efterspørges i stigende grad løsninger på klimatilpasning og byernes vand- og miljøudfordringer over hele kloden. Danmark er i den globale førertrøje til at løse de udfordringer gennem eksport af miljø- og vandteknologi. Sammen sørger vi for, at Danmark bliver i den position

HVAD KAN DU BRUGE VORES EKSPERTISE TIL?

The Trade Councils globale sektorteam hjælper virksomheder med at øge deres eksport inden for bl.a. affaldsteknologi, vandteknologi og greentech. Sammen med virksomhederne skaber vi balance mellem vækst og miljø.

Vores globale vand- og miljøteam med dedikerede rådgivere verden rundt har store netværk. Det giver The Trade Council en unik agang til lokale muligheder og beslutningstagere på fjerne markeder, og det kan din virksomhed og jeres eksport få glæde af.

Hvis din virksomhed barsler med nye eksportmuligheder- og drømme inden for klimatilpasning, energi og miljø, kan vores lokale netværk hjælpe med at accelere og gøre projektet til virkelighed. Vi kan åbne døre til højtstående beslutningstagere og dermed give din virksomhed den rette platform til at præsentere dine løsninger og skabe en strategisk alliance inden for eksport. Vi har allerede hjulpet mange danske virksomheder.

quote ikon

Det har været en stor fordel for os, at The Trade Council har gjort centrale aktører i tekstilindustrien i Bangladesh opmærksomme på fordelene ved at investere i innovative og bæredygtige løsninger som vores egen.

Peter Faaborg Andersen Global Marketing Director for Technical Industries, Novozymes

Greentech, cleantech og klimatilpasning: Hvordan ser markedet ud?

På verdensplan er der en stigende interesse for miljø- og vandløsninger, som er effektive og rentable. Befolkningerne i de store byer vokser over hele kloden, og det stiller større krav til vandteknologi, rensningsanlæg og affaldsteknologi. Det betyder et enormt potentiale for eksport.

Danmark er i den globale førertrøje, når det kommer til at udvikle fremtidens løsninger på disse udfordringer inden for cleantech, energi og miljø, da flere danske virksomheder har spidskompetencer på de nødvendige områder. Den danske eksport af miljø- og vandydelser er i god vækst, og særligt eksport af vandteknologi har oplevet stor fremgang med en tredoblet vækst de seneste par år.

The Trade Council kan hjælpe med at udvide din virksomheds eksport til både nye og eksisterende markeder. Vores rådgivere og eksperter er til stede på alle Danmarks vigtige eksportmarkeder. Din virksomhed vil altid få en individuel eksportsparring med en dertilhørende skræddersyet plan for eksport. På den måde forberedes din virksomhed bedst muligt til at øge jeres eksport. Vores rådgiver er din mand i marken! 

Vil du vide mere om mulighederne for din virksomhed?

Så kontakt os og hør nærmere

Loading...