Gå til indhold
Energi

Vi bringer din eksport af energi ud i verden

Mange lande efterspørger bæredygtige løsninger inden for energi. The Trade Council kan hjælpe din virksomhed med at øge jeres eksport til globale markeder.
Vores sektorspecialister i energi kan bl.a. hjælpe virksomheders eksport inden for vindernergi, windtech, greentech og andre former for energiteknologi. Vi har bl.a. hjulpet Vestas og Ørsted, som har fået stor succes med deres eksport inden for energiteknologi, som er blandt Danmarks vigtigste commodities inden for eksport.


Hvad kan du bruge The Trade Councils ekspertise i eksport til?

Vores mange eksportrådgivere med speciale i løsninger inden for energi og energiteknologi kan hjælpe dig på vej til øget eksport. Rådgiverne er til stede i mere end 55 lande og er placeret på danske ambassader, generalkonsulater og handelskontorer. Dertil kommer en række danske eksperter inden for energi og energiteknologi samt vækstrådgivere, der er placereret på udvalgte vækstmarkeder. De rådgiver lokale myndigheder om den danske energimodel – og hvordan det pågældende land kan omstille lovgivningen til greentech og grønne energiløsninger.

I forhold til eksport har Danmark indgået samarbejdsaftaler og partnerskaber med en række lande på området for energi – og der kommer hele tiden nye til. Disse aftaler danner rammen for en strategisk bilateral indsats, til gavn for danske kommercielle interesser og på sigt nye muligheder for eksport.

Netop rammebetingelserne lokalt, som f.eks. lovgivning og afregningssystemer, samt adgang til de relevante myndigheder, forsyningsselskaber og andre nøgleaktører, er af altafgørende betydning for eksport på markedet.

Er din virksomhed allerede godt i gang med eksport på et marked for energi, kan vi blandt andet bistå med adgang til nye beslutningstagere, både i det offentlige og private, forsyningsselskaber og mulige projekter.

Ambassader kan åbne mange døre, der almindeligvis er lukkede. Derudover kan repræsentationerne aktivt brande danske løsninger inden for energi og energiteknologi i vigtige fora på markedet.

Vil du skabe eksport på et nyt marked, kan vores rådgivere hjælpe dig fra den første introduktion til levering af teknologiudstyr på markedet. Uanset opgavens karakter er vores fokus at skabe værdi for din virksomhed i hele forløbet.

På udvalgte markeder for eksport gennemføres markedsaktiviteter i såkaldte strategiske alliancer. Her går flere virksomheder – både store, små og mellemstore - sammen om en fælles markedsindsats med støtte fra The Trade Council.

Energi og eksport: Hvordan ser markedet ud?

Energiteknologi er en af Danmarks førende commodities og spidskompetencer på det globale marked. På verdensplan er danske grønne og vedvarende energiløsninger efterspurgt som aldrig før. Ikke mindst efter klimaaftalen i Paris, COP21. Aftalen fra 2015 har blandt andet resulteret i, at en lang række lande får travlt med omstilling til bæredygtige kilder for energi for at nå deres respektive klimamålsætninger.

Mulighederne for eksport er lovende. Internationalt har man bemærket, at Danmark var det første land i verden med den ambitiøse målsætning om at udfase alle fossile kilder for energi i 2050. Hvis du producerer teknologi- eller energiløsninger til fremtidens marked for energi, ligger verdensmarkedet åbent for dig og din virksomhed.

Vil du vide mere om din virksomheds muligheder?

Så kontakt os og hør nærmere. 

Loading...