Gå til indhold
Vækstrådgivere i højindkomstlande

Vejen til Vækst 

Vores vækstrådgivere i højindkomstlande arbejder med at påvirke lokale rammevilkår i en retning, der understøtter danske virksomheders eksportpotentiale på markedet.

Vækstrådgivere i højindkomstlande

Som led i implementeringen af regeringens strategi for økonomisk diplomati er der fokus på at bringe danske styrkepositioner i spil på udvalgte højindkomstmarkeder. Fire vækstrådgivere med sektorspecifik ekspertise arbejder med lokale myndigheder for at påvirke rammevilkår og standarder til gavn for danske virksomheder. Samarbejdet mellem myndigheder skaber platforme, netværk og viden om det lokale marked og danske løsninger.


De i alt fire vækstrådgivere arbejder for at åbne døre for dansk erhvervsliv inden for hhv.:

  • Sundhed i Japan & USA.
  • Energi, grøn omstilling og bæredygtig byudvikling i Mellemøsten og Nordafrika
  • Energi og grøn omstilling i Sydkorea
  • Bæredygtig byudvikling i Norden

 

Modellen med udsendte vækstrådgivere med særlig sektorspecifik ekspertise har vi god erfaring med fra de Danida-finansierede vækstrådgivere i udviklingsøkonomier og vækstmarkeder. De Danida-finansierede vækstrådgivere kan du læse mere om her.

Nedenfor finder du kontaktoplysninger for vores vækstrådgivere i højindkomstlande. Du kan desuden lære mere om Mette Hoberg Tønnesens arbejde med lokale myndigheder i Dubai i videoen nedenfor.


Play video

Vil du vide mere om Vækstrådivere i højindkomstlande og hvordan de kan hjælpe din virksomhed?

Så kontakt os og hør nærmere. 

Loading...