Gå til indhold
Væksthusene

Kom videre med din eksportindsats

Væksthusene hjælper din virksomhed med at udvikle sig. Skal du i gang med et nyt marked eller styrke salget på et eksisterende, så har væksthusene konkret erfaring og viden, som hjælper dig videre – gratis og 100 procent uvildigt.

Din virksomhed kan få gavn af Væksthusene, uanset hvor i landet den er placeret. Der findes nemlig et Væksthus i hver af landets fem regioner. Og der er flere gode grunde til tage kontakt til Væksthusene.

Hvert år arbejder Væksthuse hjælper hvert år med mere end 2000. Og resultaterne taler for sig selv: Væksthusenes kunder har procentvis op imod dobbelt så høj vækst som lignende virksomheder.

Hos Væksthusene kan din virksomhed få sparring omkring udfordringer og muligheder. Konsulenter har oftest konkret erfaring fra egen virksomhed, og ved hvad det kræver at lykkes.

Det er gratis at bruge Væksthusene, og du får en adgang til et kæmpe netværk af offentlige og private tilbud, som kan flytte din virksomhed endnu videre.

I hvert Væksthus sidder der en internationaliseringsrådgiver, som er direkte tilknyttet eksportrådet og er din indgang til ydelser og muligheder ude i verden. 

Brug Væksthusene og kom videre med din eksportindsats.

ønsker du at vide mere?

 Så kontakt dit lokale væksthus

Væksthus Hovedstadsregionen
Væksthus Midtjylland
Væksthus Nordjylland
Væksthus Sjælland
Væksthus Syddanmark

Kontakt vores vækstrådgivere rundt i landet

Loading...