Gå til indhold
Digitalt Salg

Kickstart din virksomheds e-eksport

The Trade Council kan hjælpe din virksomhed med at kickstarte eller udvide din e-eksport. Digitalt salg kan give din virksomhed direkte adgang til et stort antal nye eksportmarkeder og en international vækstskalering.

E-handel er i hastig vækst, og der er et betydeligt uforløst eksportpotentiale på digitalt salg til udlandet, hvor danske virksomheder halter bag efter andre EU-medlemslande. Det gælder især salg til andre virksomheder (B2B) og offentlige institutioner (B2G), hvor kanalerne umiddelbart er mindre tilgængelige, end for B2C.

The Trade Councils digitale salgsrådgivere er placeret rundt omkring i verden og har den rette erfaring og viden til at bistå din virksomhed med rådgivning om digitalt salg til udlandet. Rådgiverne kan validere din forretningsmodel og afsøge markedsspecifikke digitale salgskanaler og e-handelsplatforme, særligt inden for B2B potentialet. The Trade Council kan således hjælpe din virksomhed med at nå resultater gennem eksport i en digital kontekst og realisere dit e-eksportpotentiale.

dINE DIGITALE MULIGHEDER I VERDEN

Loading...

Europa

Loading...
  Loading...
   Loading...
    Loading...
     Loading...

      Asien

      Loading...

       Nordamerika

       Loading...