Gå til indhold
Eksportanalyse

Ny Analyse af eksportpotentialer og -markeder for dansk life science industri

Hvem Sundhedsministeriet & The Trade Council, Udenrigsministeriet
Denne analyse fra Sundhedsministeriet og Udenrigsministeriet har fokus på eksportmarkeder, hvor eksporten kan løftes inden for life science området. 

For første gang har den danske life science industri et fælles udgangspunkt for markedsprioritering.

Med fokus på eksportmarkeder, hvor eksporten kan løftes, har Sundhedsministeriet og Udenrigsministeriet i opdrag fra Genstartsteam 2020 lavet denne analyse.

I analysen er der lagt vægt på fire faktorer:
1. Virksomhedernes markedsprioriteringer samt motivation
2. Sundhedsministeriets globale samarbejder
3. The Trade Councils politiske netværk inden for sundhed på 29 markeder samt deres erfaring med at arbejde med danske Life Science virksomheder
4. Sundhedsbudgetter per indbygger samt generelle markedsfakta. 

Således er formålet med denne analyse at identificere eksportmarkeder, hvor der er konkrete og kortsigtede eksportpotentialer for life science industrien. Disse markeder kan være interessante for enten hele industrien eller dele af industrien afhængig af den enkelte virksomheds størrelse, subsektor, produktportefølje og ambitionsniveau.

Målet med analysen er at pege på eksportmarkeder af særlig interesse for danske virksomheder, hvor man på kort sigt kan genstarte og/eller fastholde eksporten, samt på længere sigt hjælpe med at sikre bedst mulige rammebetingelser på store nuværende og potentielle eksportmarkeder. 

Analysen giver et godt udgangspunkt, for små og store virksomheder, for en dybere dialog med de enkelte markeder, og der er således korte markedsbeskrivelser for 29 markeder at finde i bilaget. 

For yderligere information om analysen kontakt vores rådgivere

Loading...