Gå til indhold
Løsninger

Bæredygtighed åbner eksportdøre

Bæredygtig fødevareproduktion samt bekæmpelse af sult og madspild skal være danske spidskompetencer. Potentialet for at levere innovative løsninger til de store globale udfordringer er stort. Se mere om mulighederne her og tag fat i The Trade Council for yderligere information om dine muligheder.

Få input til bæredygtig forretning i denne video 

Play video
Hør CEO Lisa Walbom fra Food Nation fortælle mere om markedspotentialet inden for bæredygtighed her i videoen fra World Food Summit 2018 i København.

Danske virksomheder kan øjne et stort marked i de globale udfordringer inden for fødevareområdet, hvis man tænker innovativt og i nye partnerskaber. The Trade Council var med til World Food Summit 2018 i København for at gå i dialog med virksomheder og organisationer om at levere løsninger. Og ifølge Food Nation er forretningspotentialet stort.

”Der er en række store globale udfordringer, hvor fødevarer er i fokus, det handler om overernæring og underernæring, og det handler selvfølgelig også om de klimatiske udfordringer,” siger Lisa Walbom fra Food Nation, der mener, at det danske fødevareerhverv står med gode kort på hånden.

”Alt dette er en udfordring, men selvfølgelig også en mulighed for danske virksomheder, som har en lang historie med at samarbejde om nye løsninger på sådanne globale udfordringer.”

Hos Folkekirkens Nødhjælp sætter man konkrete løsninger i værk ved at forbinde danske virksomheder med konkrete problemstillinger i de enkelte lande.

”Der er 800 millioner mennesker, der sulter globalt. Det er et stort problem, men vi ser det også som en mulighed for, at vi kan komme ind og lave nogle løsninger, for vi har nogle fødevaresystemer, der ikke er bæredygtige globalt set,” siger Gitte Dyrhagen Husager, der leder Folkekirkens Nødhjælps samarbejde med den private sektor.

The Trade Council arbejder systematisk med FN's Verdensmål og har kontakter og koncepter klar til dig, hvis du gerne vil ind på et hastigt voksende marked. Kontakt global sektorleder Jimmy Sell for at få hjælp til at komme videre.


vil du høre mere om dine muligheder for bæredygtig eksport?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...