Gå til indhold
MENa-rEGIONEN

Levvel Health fik kontakt til sundhedsmyndigheder i MENA-regionen 

Levvel Health ville ind i MENA-regionen og efter et eksportsparringsforløb hos The Trade Council, fik virksomheden blod på tanden til at gå ind i flere markeder. 

Den danske virksomhed Levvel Health har udviklet deres Remote Patient Monitoring Solution, en virtuel platform, som giver patienter mulighed for at komme hurtigt i kontakt med sundhedssektoren digitalt. På den måde er sundhedspersonalet altid ved hånden, hvilket sikrer hurtigere behandling. Remote Patient Monitoring Solution kan være med til at optimere sundhedsvæsenet i lyset af COVID-19, fordi digitale løsninger kan bringe sundhedspersonalet tættere på borgeren uden fysisk kontakt, eksempelvis ved videokonsultationer. Et nært sundhedsvæsen optimerer kvaliteten af sundhedsvæsenet og den enkelte borger modtager derfor hurtigere og bedre behandling. 

REJSEN TIL MELLEMØSTEN

Allerede tidligt i Levvel Healths levetid var virksomhedens ambition at søge internationalt. Da corona-pandemien vanskeliggjorde patientdialoger verden over, var det oplagt for virksomheden at fokusere på at hjælpe, hvor der var udfordringer med kontakt til sundhedsfagligt personale. 

Levvels rejse startede i København, hvor virksomheden kom i kontakt med internationaliseringsrådgiver Louise Dyhrberg, der dagligt hjælper virksomheder med at kortlægge internationaliseringspotentiale, markedsmuligheder mm. I samarbejde identificerede de hvilke markeder, der kunne være relevante baseret på overvejelser og prioriteringer ift. politisk fokus og villighed til at investere.

Levvel Health valgte at sætte ind på MENA- og den sydeuropæiske region med fokus på De Forenede Arabiske Emirater, Saudi-Arabien, Egypten og Tyrkiet. Som næste led i deres eksportsparringsforløb trådte de lokale repræsentationer til for at yde konkret markedsrådgivning i regionerne. Forløbet blev således bygget op på basis af et kontinuerligt samarbejde mellem to regioner.

The Trade Councils handelsrådgiver Denise Maria Antaki, som er bosat i MENA-regionen, assisterede således virksomheden med at åbne døre til de lokale sundhedsmyndigheder. Hendes lokale netværk gav virksomheden mulighed for at identificere beslutningstagere og give virksomheden en grundig introduktion til de pågældende sundhedsmyndigheder. Særligt de lokale sundhedsmyndigheder kan være vanskelige at skabe kontakt til men grundet The Trade Councils lokale tilstedeværelse og kendskab til regionen, fik Levvel Health arrangeret møder med relevante beslutningstagere, og således blev der skabt grobund for samarbejde mellem den danske virksomhed og de mellemøstlige sundhedsmyndigheder.

quote ikon

Om samarbejdet siger Levvel Health:

"Working with the trade councils in UAE, KSA, Egypt and Turkey gives us a feeling of a team effort. Our new “colleagues” share our excitement, when new business opportunities emerges and meetings are successful. Without the support of the trade councils, we would never have been able to get such a fast understanding of the local markets, and we would probably not have been able to arrange meetings with key decision makers"
Frederik Søndergaard-Jensen Salgsdirektør i Levvel Health

DET NÆSTE SKRIDT

Formålet med eksportsparringen var at give Levvel Health en god forståelse for markedspotentialet og at identificere relevante forretningspartnere og distributører i De Forenede Arabiske Emirater, Saudi-Arabien, Qatar, Egypten og Tyrkiet.

Eksportsparringsforløbet resulterede i, at Levvel Health nu overvejer at lægge yderligere fokus på MENA-regionen som led i deres internationaliseringsstrategi. Desuden ønsker Levvel Health at komme ind på flere markeder og har derfor indgået endnu et samarbejde med The Trade Council angående adgang til det canadiske, spanske og portugisiske marked. 

HVAD ER EKSPORTSPARRING?

Eksportsparring er et af The Trade Councils tilbud til små og mellemstore virksomheder med begrænset eller ingen eksporterfaring. Her ligger fokus på at vejlede og hjælpe danske virksomheder med en konkret eksportstrategi for et relevant eksportmarked. 

Eksportsparringsforløbet starter ved et regional erhvervshus, hvor virksomheden modtager et gratis og forberede sparringsforløb, hvor en internationaliseringsrådgiver vil gennemgå relevante interne og eksterne forhold som afsluttes med en eksportplan. Næste skridt er maksimum 15 timers gratis eksportsparring med en af The Trade Councils eksportrådgivere på ét eksportmarked.

Du kan læse mere om eksportsparring her.

vIL DU VIDE MERE?

Hvis du er interesseret i at vide mere om eksportmuligheder til MENA-regionen, kan du kontakte Denise Maria Antaki. Såfremt din virksomhed vil have yderligere information om eksportsparringsforløb, kontakt da Louise Dyhrberg. 

Loading...