Gå til indhold
Webinar on-Demand

Brug EU's Toldunionsaftale med Tyrkiet og spar told

DI - Dansk Industri,  Trade Council i Tyrkiet (Glk. i Istanbul) og Trade Council afholdte for nyligt et webinar om EU’s toldunionsaftale med Tyrkiet.
EU's toldaftale med Tyrkiet indeholder mange muligheder for virksomheder, og der er stor interesse for at udnytte dem - 90 deltagere fra danske virksomheder deltog i webinaret. 

Der er meget hjælp at hente for danske virksomheder ift. at undgå told til og fra EU, forstå oprindelseskrav for varer og få indsigt i de administrative krav. Danske virksomheders deltagelse i globale værdikæder giver gode muligheder for at udnytte handelsaftaler i regionen, hvor I bl.a. kan udnytte Tyrkiets handelsaftaler med lande uden for EU.

Trods udfordringer byder Tyrkiet på mange muligheder for dansk erhvervsliv, hvilket den hurtige genstart og vækst i samhandelen i 2021 er udtryk for.

Få hjælp til at undgå told mv. fra Dansk Industri - Søren Rinder ([email protected]), The Trade Council på det tyrkiske marked, Thierry Hoppe ([email protected]) og fra Humera Arshad ([email protected]) eller Lars Gade Holm ([email protected]), Market Access teamet, Trade Council i København. Hvis I oplever handelshindringer så kontakt [email protected], så tager vi sagen videre med EU-kommissionen sammen med jer.

Se med herunder hvis du missede webinaret: 

Lars Gade Holm og Humera Arshad, Market Access Advisory, Trade Council Lidt om EU’s toldunionsaftale med Tyrkiet 

Play video

Søren Rinder, chefkonsulent, DI Hvordan I kan gøre brug af EU’s toldunionsaftale med Tyrkiet

Play video

Thierry Hoppe, Generalkonsul, Istanbul, Tyrkiet Generalkonsulatet i Istanbul kan hjælpe på det tyrkiske marked

Play video