Gå til indhold
SCALEit

SCALEit er din vej til international skalering

SCALEit klæder danske virksomheder på til at skalere globalt. Ved at deltage i vores programmer får du konkret feedback fra vores netværk, du pitcher for internationale investorer og får gjort din forretningsmodel klar til international skalering.

SCALEit er skabt med ét klart formål: at hjælpe danske tech-startups med at skalere globalt.

 

Vi klæder dig på til at møde de muligheder og udfordringer markedet byder på og opnå konkret viden om, hvordan din forretningsmodel skal tilpasses. Du vil få mulighed for at pitche din ide og få feedback på din forretningsmodel og produkt. SCALEit sikrer, at din virksomhed bliver attraktiv i et globalt perspektiv.

 

Hvad går det konkret ud på?

 

SCALEit skræddersyes både marked og de deltagende virksomheders behov. Programmet kan bruges både hjemme og ude. Her er et par eksempler:

 

  • Forberedelsesworkshop finder sted i Danmark. Her bliver du introduceret til det nye marked. Du vil sammen med Innovation Centre Denmark arbejde med din forretningsmodel og analysere potentielle vækstmuligheder.

  • SCALEit er en intens uge, hvor du rejser ud og møder øko-systemet sammen med Innovation Centre Denmark. Her møder du nogle af de mest lysende hoveder på den lokale startup-scene og pitcher din ide for både investorer, iværksættere og kommercielle rådgivere. Deres feedback vil blotlægge, hvordan din forretningside bliver invester- og skalerbar.

SCALEit kan have både teknologi-, sektor-, eller udviklingsfokus. Programmet udvikles med forskellige fokusområder alt efter deltagerbehov og styrkepositioner i det pågældende marked.

 

I Silicon Valley vil fokus ofte være på tilpasning af virksomheden til det amerikanske marked, pitching og fundraising. I München er der fokus på high-tech produktion og B2B-aftaler, partnerskaber med industrivirksomheder og startup/corporate samarbejder. Bangalore i Indien er stærke på fintech, og i Tel Aviv findes gode muligheder for Life Science R&D og partnerskaber.

 

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder. Kontaktinfo finder du nederst på siden.

quote ikon

SCALEit Ignite Silicon Valley

De workshops, evalueringer, møder og introduktioner til hele økosystemet, som vi deltog i under SCALEit åbnede døre for os – ikke bare til netværket i Silicon Valley men også til mentorer, der støttede os i vores videre færd. Mit råd til start-ups er at turde det globale. Du behøver ikke at vente og gro i Danmark først.
- Kenneth Madsen, CEO, DXTR-Tactile

Hvordan kommer jeg med på SCALEit?

 

SCALEit er for dig, der har en startup eller en lille eller mellemstor virksomhed, der er klar til at skalere internationalt.

 

Programmet er udviklet i Silicon Valley, og her har mere end 140 start-ups allerede deltaget. Vi udruller nu SCALEit til vores øvrige innovationscentre og specialiserer programmerne til lokale styrkepositioner.

er du interesseret i at komme med på SCALEit eller blot nysgerrig efter at høre mere?

Så kontakt en af vores dedikerede medarbejdere:

Loading...