Gå til indhold
Tel Aviv

Viden bliver til vækst i Israel

High-tech fokus, forskning og innovation i verdensklasse er kernen i Tel Aviv. Et oplagt marked for danske virksomheder og institutioner.

I Israel er den nyeste forskning og teknologi smeltet sammen med en frygtløs iværksætterkultur. Her er stærke forskningsinstitutioner. Her er adgang til uovertrufne ingeniør- og datatalenter. Og her er adgang til mere venturekapital per indbygger end i noget andet land i verden.

 

Det har gjort Israel til et af verdens førende innovationshubs og exceptionel til at omdanne viden til vækst. Det ses blandt andet ved, at Israel, næstefter USA, er det land i verden, der fører flest virksomheder på Nasdaq, det største aktiemarked i verden. Ikke uden grund bliver Israel også kaldt ”the start-up nation.”

 

Igennem et samarbejde med Innovation Centre Denmark Tel Aviv kan jeres virksomhed få del i det israelske innovations-eventyr. Og I kommer i godt selskab. Mere end 350 multinationale virksomheder, herunder Google, Danone, BMW og IBM, har allerede fået øjnene op for det store potentiale inden for forskning og udvikling og har placeret R&D centre rundt om i Israel.

 

Israel er nemlig blandt de lande i verden med flest start-ups, hvilket blandt andet skyldes en meget åben, kreativ og risikovillig forretningskultur. Sammen med verdens højeste venturekapital per indbygger betyder det gode muligheder for start-up virksomheder. Også de danske.

 

Stærkt netværk

 

Med base i Tel Aviv bygger Innovation Centre Denmark bro mellem forskning og forretning og kan hjælpe din virksomhed på flere områder.

 

Ved hjælp af vores stærke netværk, kan vi blandt andet introducere jer for de førende start-ups og tech-miljøer, skabe partnerskaber med israelske virksomheder og institutioner og etablere samarbejder med venturefonde, business angels og fremtrædende bestyrelsesmedlemmer.

 

Det seneste år har vi løst opgaver for danske virksomheder i Israel inden for en bred vifte af områder, blandt andet CleanTech, FinTech, FoodTech, Life Science og iværksætterkultur. Virksomhedernes størrelse spænder fra start-ups til veletablerede C20 virksomheder.

 

Med mere end 40 års erfaring inden for innovation, vækst og forskning på globalt plan i bagagen står vi klar til at hjælpe din virksomhed.

 


Ønsker du at vide mere om mulighederne i Israel?

Så kontakt os og hør nærmere:
Loading...

    Institutionerne bag innovationscentrene

    Innovation Centre Denmark er etableret i samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Centrene skal styrke dansk innovation, udvikling, vækst og beskæftigelse.