Gå til indhold
seoul

Sydkorea er globalt centrum for forskning og innovation

Teknologien blomstrer i det innovative sydkoreanske økosystem præget af ambitiøse investeringer og stærke partnerskaber.

Sprudlende innovationsøkosystemer og stærke entreprenørnetværk, der spreder sig ud over hele landet, præger Sydkorea. Inden for de seneste årtier har landet foretaget et teknologisk tigerspring og udviklet sig til et globalt centrum for forskning og teknologi.

Især i overgangen til Industry 4.0, hvor teknologi skal hjælpe med at integrere den digitale og fysiske verden, har Sydkorea foretaget ambitiøse investeringer.

For eksempel er Sydkorea blandt de første i verden, der har lanceret et landsdækkende Internet of Things. Internet of Things er et trådløst netværk, som skal gøre alt lige fra gadelamper til radiatortermostater i stand til at opsamle data og udveksle viden.

Sydkorea har også et stærkt fokus på Smart City- og Smart Manufacturing-teknologier, der gør byer og produktion mere intelligent, ligesom Big Data er blandt fokusområderne i de sydkoreanske innovationsmiljøer.

Gode muligheder for samarbejde

Ligesom regeringen har store virksomheder investeret milliardbeløb i den teknologiske udvikling og er ambitiøse i forhold til at indgå i internationale samarbejder.

Det betyder, at danske virksomheder og vidensinstitutioner har store muligheder for at etablere samarbejdsaftaler i Sydkorea.

Hvis din virksomhed eller vidensinstitution vil have adgang til de stærke innovationsmiljøer og blive en del af den rivende udvikling, kan Innovation Centre Denmark hjælpe dig.

Vi hjælper dig med at udvikle innovative løsninger og forretningsmuligheder samt at opbygge gode relationer til sydkoreanske virksomheder, institutioner og universiteter.

På vores kontor i Seoul står et stærkt hold af danske og sydkoreanske konsulenter med stor ekspertise inden for innovation, forskning og investeringer klar til at tilbyde jer skræddersyede løsninger. Vi lægger stor vægt på at promovere danske kernekompetencer i vores daglige arbejde, og vi rådgiver både danske og sydkoreanske interessenter. 

quote ikon

Case innovation camp 2018 i seoul

Min oplevelse er, at Sydkorea er en meget stærk spiller inden for Virtual og Augmented Reality-løsninger til den maritime sektor. Det potentiale, jeg forventede at se, eksisterer, og jeg er glad for at se, hvor åbne koreanere er i retning af yderligere samarbejde.
Jens Lauritsen, Chief Product Officer, Virsabi

Ønsker du at høre mere om mulighederne i Seoul?

Kontakt os og hør nærmere:

Loading...

    Institutionerne bag innovationscentrene

    Innovation Centre Denmark er etableret i samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Centrene skal styrke dansk innovation, udvikling, vækst og beskæftigelse.