Gå til indhold
münchen

Innovations miljøet blomstrer i Sydtyskland

Samarbejde mellem high-tech startups, industri og forskning er opskriften på succes i München.

I det sydlige Tyskland finder din virksomhed et innovativt og økonomisk stærkt miljø. Særligt München er hjemsted for mange førende teknologi-og industrivirksomheder, herunder giganterne BMW og Audi. Delstatens hovedstad huser desuden flere af de mest handlede virksomheder på Tysklands største børs.

 

Det lokale økosystem nyder godt af, at mange af de veletablerede virksomheder investerer i og samarbejder tæt med den hurtigt voksende start-up scene.

 

Samarbejdet mellem industri, start-ups og forskningsmiljøer skaber en synergi mellem teknologi, innovation, viden og virksomhedskultur.

 

Dét kan din virksomhed blive en del af.

 

Stærkt netværk i DACH-regionen

 

For at udnytte regionens muligheder har Danmark placeret et innovationscenter i München.

 

Innovation Centre Denmark Munich dækker hele DACH-regionen, der foruden Tyskland består af Østrig og Schweiz, men har særligt fokus på de tyske delstater Bayern og Baden-Württemberg.

 

Vi er en del af det lokale økosystem blandt investorer, virksomheder, forsknings- og start-up-miljøer. Derfor kan vi assistere danske virksomheder på flere måder. Hvad enten målet er produkt- eller virksomhedsudvikling, markedsadgang eller forskningssamarbejder, står vores medarbejdere klar til at hjælpe din virksomhed.

Ønsker du at vide mere om din virksomheds muligheder?

Så kontakt os og hør nærmere:

Loading...

    Institutionerne bag innovationscentrene

    Innovation Centre Denmark er etableret i samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Centrene skal styrke dansk innovation, udvikling, vækst og beskæftigelse.