Gå til indhold
Tech Scouting

De nyeste teknologiske fremskridt med strategiske partnere

Behovet for at være foran med fremskridt inden for forskning og teknologi er i dag en strategisk nødvendighed.

Innovation Centre Denmark har lokalt netværk og en dyb indsigt i markedernes teknologiske muligheder. Derfor kan centrene hjælpe din virksomhed med at skabe overblik i de komplekse videnmiljøer og muligheder i ukendte territorier. Vi hjælper med at skabe gennemsigtighed og guider dig til de rette partnere i tråd med din strategi og dine ambitioner.

Vi bistår alle typer af opgaver lige fra belysning af strategiske udfordringer, identifikation af opkøbskandidater, inspiration og fremsyn i forhold til en ny strategi og retning, til partnerskaber af enhver karakter.

  • Når din virksomhed arbejder med strategiudvikling eller definerer innovationstiltag, kan vi gennem en struktureret proces bidrage med teknologi- og forretningsmodels-scouting.
  • Vores teams har succesfuld erfaring inden for de fleste sektorer samt teknologi og forretningsområder, og har arbejdet sammen med ledere på alle niveauer lige fra den entreprenante vækstvirksomhed til de allerstørste C20 succeser samt interesseorganisationer, fonde, investorer, uddannelsesinstitutioner m.fl.
Ud over vores solide erfaringer baserer vi vores arbejde på løbende innovationsstudier samt en dyb forankring i det lokale miljø bestående af førende venture kapitalister, start-ups, globale teknologikoncerner og uddannelsesinstitutioner.

Novozymes undersøgte Kinesisk forskning med hjælp fra Innovationscentret i Shanghai

Innovation Centre Denmark har vist både kreativitet og grundighed i deres tilgang til denne opgave. Resultatet har vist sig meget værdifuldt for Novozymes.

Henrik Bisgård-Frantzen Senior Director, Novozymes

Kontakt vores centre for at høre mere om dine muligheder

Loading...