Gå til indhold
Sektorteam

Tech

Danmark er et digitalt foregangsland med tradition for brugerdreven innovation. Derfor opleves udenlandsk efterspørgsel på  danske digitale løsninger, og det kan din virksomhed potentielt drage fordel af.

Hvad kan du bruge vores ekspertise til?

Få identificeret nye internationale forretningsmuligheder med hjælp fra The Trade Councils globale tech- og digitaliseringsteam, som står klar til at rådgive danske virksomheder.
 
Vores globale tech- og digitaliseringsteam er specialiserede indenfor områder som govtech, healthtech, fintech, cybersecurity samt robotics og droneteknologi. Med vores specialisters placering på udvalgte prioritetsmarkeder kan vi tilbyde dybdegående markedskendskab samt lokalt netværk. Uanset om det drejer sig om etablering eller vækst på et marked, kan vi hjælpe jer med adgang til de rigtige interessenter. 

Hvordan ser markedet ud?

Tech og digitalisering favner bredt, og derfor afhænger markedsmulighederne også af lige præcis jeres løsning. Hvis I har tanker om internationalisering, vil vi derfor også anbefale jer at række ud til en af vores internationaliseringsrådgivere som kan hjælpe med at identificere markeder af særlig relevans for jer. Brug hertil kontaktmodulet nederst på siden. 

PERSONLIG RÅDGIVNING FÅ HJÆLP AF VORES EKSPORTRÅDGIVERE

Udfyld formularen, og vi kontakter dig indenfor 72 timer på hverdage.