Gå til indhold
Kina

Kom med på Eksportdelegation, som skal hjælpe med bæredygtig griseproduktion i Kina

Det kinesiske marked repræsenterer et stort potentiale for danske løsninger inden for griseproduktion, men kan sektorens essentielle udfordringer takles? Landbrug & Fødevarer og The Trade Council i Kina inviterer dig til at deltage i en virksomhedsdelegation til Chengdu d. 20.-23. november, for at udforske forretningsmuligheder for bæredygtig griseproduktion på det kinesiske marked.

I 2022 specialiserede 2.763 virksomheder i det vestlige Kinas Sichuan-provins sig inden for griserelateret forretning. Som provinsen med den største griseproduktion i Kina, foreligger der således gode kommercielle muligheder for at inkorporere løsninger fra den danske grisefarmsindustri. Nævneværdige udfordringer for Kinas griseproducenter omhandler dels forbedringer af produktionseffektiviteten, mindskning af produktionsomkostninger, samt hvordan man gør griseproduktionen mere bæredygtig.

Danske virksomheder, som arbejder med værdikæder inden for griseproduktion, vil således nu få muligheden for at udforske og maksimere deres forretningspotentiale på det kinesiske marked. Delegationens deltagere vil blive introduceret til danske løsninger inden for produktionen af svinefarme, herunder udstyr og materiel såvel som viden til Kinas største griseproduktionsprovins. Delegationen vil tilbyde virksomhederne den nødvendige viden til at håndtere markedsudfordringer, samt at få foden inden for de kommercielle muligheder relateret til at løse disse.

Landbrug & Fødevarer og The Trade Council China inviterer dig hermed til at deltage i en delegation med fokus på eksportfremme til byen Chengdu i Kina med fokus på bæredygtig griseproduktion til november.

Landbrug & Fødevarer og The Trade Council China inviterer dig hermed til at deltage i en delegation med fokus på eksportfremme til byen Chengdu i Kina med fokus på bæredygtig griseproduktion til november.

quote ikon
“Kina og Danmark har længe haft tradition for samarbejde inden for griseproduktion, og dette besøg tilbyder danske virksomheder muligheden for at fremvise deres produkter og løsninger til bæredygtig griseproduktion til nøglepersoner i en af Kinas største provinser for griseproduktion.” 
Katja Majbom Goodhew Statskonsulent Fødevarer, Landbrug & Fiskeri på ambassaden i Beijing

Hvem bør tilmelde sig?

Delegationen er tiltænkt danske virksomheder som arbejder inden for griseproduktionens værdikæder. Dette inkluderer avl, genetik, foder og foderstanden, samt udstyr til husning og andet. Få indsigt i markedstendenser og -efterspørgsler inden for bæredygtig grisefarmsproduktion i Kina, og udforsk muligheder for kommercielt samarbejde i skræddersyede B2B-sessioner med specifikt udvalgte kunder og mulige fremtidige samarbejdspartnere inden for den kinesiske griseproduktionssektor.

Kom med til Kina er det interessant for din virksomhed at tage del i delegationen, som ledes af ambassaden i Beijing?

Frist for tilmelding senest torsdag d. 31. august, 2023.

Din kontakt i Kina

For flere oplysninger, kontakt da:
Loading...