Gå til indhold
sydkorea

The Trade Council i Seoul åbner døre for danske O2matic 

Med hjælp fra the Trade Council i Seoul er danske O2matic, der udvikler og producerer iltrobotter, nu på vej ind på det sydkoreanske life science-marked. 
Det Sydkoreanske marked for health tech har i disse år vokseværk efter reformpakken Korean New Deal fra 2020 har afsat midler til bl.a. at opgradere 18 hospitaler til smart hospitals frem mod 2025.

I 2020 brugte Sydkorea 8.4 pct. af deres samlede BNP på sundhedssektoren. Samtidig har landet et af verdens største medical device industrier. Danske O2matic ApS, der udvikler og sælger iltrobotter, har i samarbejde med The Trade Council i Sydkorea arbejdet på at udnytte det potentiale, der er på det sydkoreanske marked.

Koreas nye smart hospitals skal have tilføjet en række løsninger inden for health tech paraplyen, herunder patientsikkerhed, databehandling, AI-hygiejneløsninger og robotter. Med deres PRO100 iltrobot arbejder O2Matic for at øge patientsikkerheden og reducere omkostninger for hospitaler.

Efter kyndig vejledning besluttede virksomheden tilbage i 2020, at de gerne ville ind på det sydkoreanske marked. Herefter gik det hurtigt, og de deltog bl.a. i The Trade Councils første smart hospital workshop i 2021.


Smart hospital alliancen

For at imødekomme efterspørgslen på health tech løsninger, lancerede den danske ambassade Smart Hospital alliancen i 2021. Den består af fem sydkoreanske hospitaler, den danske ambassade i Seoul og en række danske virksomheder, der kan levere health tech til opgradering af de sydkoreanske hospitaler.
Smart Hospital Alliancen er søsat for at lette danske virksomheders indgang på det sydkoreanske marked.

The trade council i sydkorea

De seneste år har The Trade Council i Sydkorea intensiveret samarbejdet med det sydkoreanske sundhedsministerium og Korean Health Industry Development Institute (KHIDI). Derfor kunne O2matic under smart hospital workshoppen pitche deres health tech løsninger direkte til ledelsen fra Keimyung University Dongsan Hospital.

Derudover har The Trade Council været behjælpelige med at finde både en sydkoreansk partner, leverandør og forhandler, som var et godt match for O2matic. Virksomhederne har underskrevet kontrakt, og O2matic er nu i gang med at blive godkendt og registreret af de sydkoreanske myndigheder.

Hør Okan Görgen, CEO ved O2Matic, fortælle om deres vej ind på det sydkoreanske marked i videoen nedenfor. 


Play video

vil du vide mere om det sydkoreanske marked?

Kontakt os gerne.

Loading...