Gå til indhold
sydkorea

The Trade Council i Seoul åbner døre for danske O2matic 

Med hjælp fra the Trade Council i Seoul er danske O2matic, der producerer iltrobotter, nu på vej ind på det sydkoreanske life science-marked. 

Det koreanske marked inden for sundhed og health tech har vokseværk. I 2020 fremsatte den koreanske regering sin store økonomiske reformpakke Korean New Deal. Reformpakken skal bl.a. sørge for, at 18 hospitaler bliver opgraderet til smart hospitals frem mod 2025. De nye hospitaler skal have tilføjet en række løsninger inden for health tech-paraplyen, såsom patientsikkerhed, databehandling, AI-hygiejneløsninger, robotter etc.

Korean New Deal har til formål at sikre sundhedsbehandling i verdensklasse til de koreanske borgere, hvilket giver håndgribelige muligheder for danske health tech virksomheder. Derfor har den danske ambassade i Korea startet projektet Smart Hospital. Smart Hospital-platformen blev lanceret af ambassaden i 2021, og skal hjælpe danske virksomheder, der gerne vil ind på det koreanske life science-marked. Der afholdes mellem tre og fire workshops om året på platformen. Den første workshop i 2022 bliver afholdt virtuelt den 3. marts. 

interesseret i det næste smart-hospital seminar?

Tilmeld dig til årets første workshop, der afholdes den 3. marts 2022, her.

O2matic i korea

I begyndelsen af 2020 blev den danske ambassade i Korea kontaktet af O2matic. O2matic er en dansk health tech-virksomhed, der udvikler, producerer og sælger iltrobotter. De ville gerne ind på det koreanske marked, og har derfor arbejdet målrettet sammen med the Trade Council under Smart Hospital-paraplyen.

O2matic deltog derfor bl.a. i den første Smart Hospital-workshop. Det var en unik mulighed for virksomheden, hvor de kunne pitche deres health tech-løsninger direkte til ledelsen fra Keimyung University Dongsan Hospital. Derudover har the Trade Council og O2matic også arbejdet med at identificere relevante virksomheder til samarbejde og efterfølgende afholdt møder med potentielle partnere på det koreanske marked.

Play video

Som resultat af de forskellige aktiviteter under Smart Hospital-parablyen, har the Trade Council fundet en koreansk partner, som var et godt match for O2matic. Fordi O2matics produkter passer godt ind i det koreanske life science-marked, gik der ikke lang tid før de to virksomheder fik underskrevet en kontrakt. O2matic er nu i gang med at blive godkendt og registreret af de koreanske myndigheder. 

Den danske ambassade i Korea har fokus på smart hospitals, og har derfor bl.a. valgt at intensivere samarbejdet med det koreanske sundhedsministerium og Korean Health Industry Development Institute (KHIDI). KHIDI er det institut der udvælger, hvilke hospitaler der skal opgraderes. Gennem the Trade Council har danske virksomheder derfor i den unikke mulighed, at kunne præsentere løsninger direkte til de koreanske hospitaler, der står for at skulle opgraderes. 

 

vil du vide mere om det koreanske marked?

Kontakt os gerne.

Loading...