Gå til indhold
Webinar on-Demand

Webinar om Norge og Island

DI - Dansk Industri,  Trade Council i Norge og Trade Council afholdte for nyligt et webinar om EU’s handelsaftale med Norge og Island.

EU's handelsaftale med Norge og Island (EEAs-lande) er ret udvidende og nem at bruge for EU-virksomheder. Norge accepterer automatisk de fleste EU-forpligtelser i bytte for en plads i det indre marked. Der er meget hjælp at hente for danske virksomheder ift. at undgå told til og fra EU, forstå oprindelseskrav for varer og få indsigt i de administrative krav, der stilles ved eksport/import til EEA-lande hos enten Trade Council eller hos DI. Som nærmarkeder er Norge og Island vigtige samhandelspartnere for danske virksomheder.

Få hjælp til at undgå told mv. fra Dansk Industri - Søren Rinder ([email protected]), The Trade Council på det norske marked, Joakim Larsen ( [email protected]) og fra Humera Arshad ([email protected]) eller Lars Gade Holm ([email protected]), Market Access teamet, Trade Council i København. Hvis I oplever handelshindringer så kontakt [email protected], så tager vi sagen videre med EU-kommissionen sammen med jer.

Se med herunder hvis du missede webinaret: 

Lars Gade Holm og Humera Arshad, Market Access Advisory, Trade Council Webinar fra 12. maj

Play video