Gå til indhold
Academy

Academy forbereder din virksomhed på fremtiden

Et Academy faciliterer samarbejde og videndeling mellem store virksomheder, start-ups og eksperter.
Under programmet udforsker vi et specifikt emne og klæder virksomhederne på til at gå fremtiden i møde
 
Startups og store virksomheder tænker forskelligt. Der er meget værdifuld viden og inspiration at hente for begge parter i mødet mellem de to. Derfor bringer Innovation Centre Denmark store danske virksomheder sammen med små start-ups i et Academy.

Her dykker vi ned i et bestemt stofområde og tager et kig ud i fremtiden med førende internationale eksperter. Formålet er at facilitere samarbejde og videndeling mellem virksomhederne og forberede dem på fremtiden. Omdrejningspunktet for et Academy er din sektor og dine behov. Der er muligheder inden for en bred vifte af områder – heriblandt kunstig intelligens, MedTech og FinTech. Kun fantasien sætter grænser.

Hvordan er et Academy bygget op?

Vores otte innovationscentre kender eksportmarkederne, de vigtigste aktører og de nyeste tendenser. De tilpasser Academy-forløbet til det specifikke fokusområde og deltagernes behov og ønsker. Fleksibiliteten er vigtig for at opnå de bedste resultater. Derfor findes der ikke en fast opskrift på et Academy. Hovedingredienserne vil dog typisk være de samme.

Programmet starter i Danmark, hvor virksomhederne deltager i et introduktionsforløb. Igennem workshops og webinars vil deltagerne blive introduceret for vigtige begreber og nye tanker inden for stofområdet. Målet er give et indblik i det specifikke marked og få sat ansigt på relevante aktører.

Næste skridt er en bootcamp. Her inviterer Innovationscentret virksomhederne på et ophold af cirka en uges varighed. Centret sammensætter et intenst program, hvor deltagerne bliver udfordret og inspireret. Både af hinanden og af førende lokale eksperter.

Det er et succeskriterium for Innovation Centre Denmark, at virksomhederne kan bruge erfaringerne fra Academy-programmet fremadrettet. Derfor afsluttes forløbet med en evaluering, der skal være med til at understøtte en fortsat dialog og samarbejde mellem deltagerne.

Hvem kan deltage?

Et Academy samler store danske virksomheder og små start-ups inden for samme sektor. Det er et krav for at deltage, at din virksomhed har dansk CVR-nummer.

Hvordan melder jeg mig til?

Hvis du er interesseret i at deltage i et skræddersyet Academy-program, er du velkommen til at kontakte vores innovationscentre.
Loading...