Gå til indhold
São Paulo

São Paulo er latinamerikas økonomiske motor

Brasiliens vækstcentrum har et stærkt tech-fokus, og er din mulighed for at nå 208 millioner indbyggere.

Med mere end 208 millioner indbyggere er Brasilien verdens femte største land og ottende største økonomi. Landet er en af de vigtigste spillere inden for produktion, forskning og innovation i landbrug og fødevaresektoren – ikke mindst på bioenergi-området.

Brasilien har en stor og voksende middelklasse og befolkningen er åben over for nye teknologier. Det giver gode muligheder for tech-baserede løsninger.

São Paulo er regionens økonomiske motor og er samtidig hjem for Latinamerikas vigtigste forsknings- og innovationshub. Staten huser Latinamerikas bedste universiteter og en stor talentmasse af unge entreprenører.

Inkubatorer og nye tech-virksomheder skyder op inden for MedTech, EdTech, AgriTech og FinTech - ofte i parløb med de store, etablerede industrier. Det er São Paulos FinTech-klynge et godt eksempel på. Her har to af verdens største banker, brasilianske Bradesco og Itau, omfavnet samarbejdet med nye FinTech start-ups og investerer massivt.

Viden og netværk er vejen til succes

Brasilien er netop nu ved at komme sig oven på den økonomiske krise og er på vej ind i en ny vækstcyklus. Danske virksomheder og forskningsinstitutioner har et stærkt brand i Brasilien som troværdige og dygtige partnere, der leverer høj kvalitet og brugervenlige løsninger. Tiden er derfor den rette, hvis danske virksomheder skal med i loopet.

Innovation Centre Denmark i São Paulo har hen over mange år opbygget et unikt kendskab til markedet og skabt et stærkt netværk. Det er vejen til succes for din virksomhed.

Vi har løst opgaver for danske virksomheder inden for en bred vifte af områder, blandt andet energi, EdTech, FinTech og MedTech.

Vi kan introducere jer til alt fra de ledende tech-virksomheder til potentielle partnere og Research & Development-afdelinger hos store købere. Desuden er vi jeres adgang til offentlige myndigheder og kan skabe kontakt til potentielle investorer. 

Ønsker du at vide mere om mulighederne i São Paulo?

Vi er klar til at hjælpe dig. Kontakt:

Loading...

    Institutionerne bag innovationscentrene

    Innovation Centre Denmark er etableret i samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Centrene skal styrke dansk innovation, udvikling, vækst og beskæftigelse.