Gå til indhold
Markedsintroduktion

Vi er din adgang til globale innovationsmiljøer

Innovation Centre Denmark hjælper din virksomhed ind på nye markeder. Vi rådgiver om tilpasning af produkt og forretningsmodel og kan finde de rigtige samarbejdspartnere til dig.

Skal din virksomhed prøve kræfter med nye markeder? Hos Innovation Centre Denmark kan du få den rådgivning, der sikrer dig det bedste udgangspunkt.

 

Vores otte innovationscentre tilbyder forskellige typer rådgivning og skræddersyr den altid efter din virksomheds konkrete behov.

 

Markedsintroduktion

Vi kender allerede det marked, der er nyt for dig. Igennem et samarbejde med Innovation Centre Denmark kan du få adgang til viden om særlige lokale markedsforhold og blive klædt godt på, inden du træder ind på det nye marked.

 

Markedstilpasning

Nøglen til succes på et nyt marked er at vide, hvordan dit produkt passer til markedet, men også, hvad der skal justeres. Vi hjælper din virksomhed med at tilpasse produkt, pris og forretningsmodel til de lokale forhold.

 

Partnerskaber og finansiering

Igennem vores stærke netværk, kan vi finde de helt rigtige lokale samarbejdspartnere til din virksomhed og hjælper dig også gerne med at finde de rette finansieringsløsninger.

 

Foruden den specialiserede rådgivning, kan vores innovationscentre arrangere inspirationsbesøg for dig og virksomheder i samme sektor. I får her mulighed for at hente global inspiration igennem møder med nogle af de førende virksomheder og vidensinstitutioner inden for netop jeres felt.

Vil du høre mere om dine muligheder for skræddersyet rådgivning?

Kontakt et af vores innovationscentre.

Loading...