Gå til indhold
GROW

Skræddersyet markedsanalyse og eksportrådgivning til din virksomhed

Markedsanalyse og eksportrådgivning fra en rådgiver med indgående kendskab til markedet kan være altafgørende for din virksomheds eksport. GROW-forløbet giver din virksomhed støtte til skræddersyet eksportrådgivning på danske ambassader og handelskontorer.

For små og mellemstore virksomheder kan det være svært at få det fulde overblik over virksomhedens eksportpotentiale samt hvilke markeder, der kan være relevante.

Derfor tilbyder The Trade Council markedsanalyse og eksportrådgivning gennem det såkaldte GROW-forløb, hvor din virksomhed sammen med en eksportrådgiver kan skræddersy den løsning, der passer bedst til virksomheden. Det betyder, at virksomheden på baggrund af markedsanalyse kan fokusere på ét eller flere markeder og får adgang til individuel rådgivning. Der er også mulighed for rådgivningsforløb med andre virksomheder inden for samme branche, hvis der er tale om ens forløb og identiske opgaver. Det giver unikke sparringsmuligheder.


The Trade Council hjælper virksomheder med international synlighed
I et GROW-forløb kan du fokusere på et eksportmarked og få skræddersyet rådgivning med 35 pct. tilskud til prisen.
”The Trade Council åbner døre på nye markeder. Gennem et GROW-forløb i Italien fik vi adgang til store og interessante kunder, som vi ellers ikke ville få adgang til.”
Tonny Rabjerg CEO, CodeSealer A/S

Markedsanalysen og eksportrådgivningen varetages af The Trade Councils erfarne rådgivere, som er spredt over hele verden. De har vigtig lokal viden, som din virksomhed kan drage nytte af. På den måde sikres det, at virksomheden får de rette kontaktpersoner på det rigtige marked. Det sparer din virksomhed for skud i tågen.

”Vi værdsætter den personlige relation vi har til rådgiverne. Vi havde faktisk ikke tænkt på det italienske marked som en prioritet, før vores rådgiver i São Paulo henviste os til en dygtig rådgiver i Rom.”
Tonny Rabjerg  CEO, CodeSealer A/S

Eksportrådgivning gennem et GROW-forløb kan eksempelvis indeholde markedsanalyse og konkurrentanalyser, partnersøgning, finansieringsmuligheder og meget mere. Det er desuden muligt at søge om en besparelse på 35 procent på timeprisen på op til 200 timer.

For at kvalificere sig til GROW-forløbet, skal virksomheden have et dansk CVR-nummer, under 250 ansatte, en omsætning på maksimalt 375 mio. kr. og opfylde de internationale regler om statsstøtte.

Ønsker du at vide mere om din virksomheds muligheder i grow-forløb? 

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...