Gå til indhold
design

Eksport af dansk design, møbler og mode – Sådan hjælper vi

Er din virksomhed interesseret i eksport inden for dansk design, møbler og mode? Så kan vores sektorspecialiserede rådgivere give dig et indblik i nye markeder

Vores globale sektorteams inden for design kan bl.a. hjælpe din virksomhed, hvis I beskæftiger jer med eksport af dansk design, nordisk design, arkitektur, dansk mode og tekstil samt møbeleksport.

Hvad kan du bruge The Trade Councils ekspertise til?

The Trade Councils rådgivere kan hjælpe din dansk design -virksomhed med alt lige fra markedsanalyser og søgen efter strategisk alliance samt nye partnere til eksportfremstød og etablering på nye markeder. 

Lige nu har vi 20 rådgivere, som er specialiserede i design i forskellige brancher, placeret i lande som Japan, Rusland, Kina og USA. Her kan The Trade Council hjælpe med at øge din virksomheds eksport til både nye og eksisterende markeder. 

Med sparring og en skræddersyet plan for eksport til din virksomhed forbereder vi din virksomhed bedst muligt til at få en succesfuld eksport til de markeder, du gerne vil ind på. Vores eksportfremstød er målrettet virksomheder og kreative aktører. De giver dig og din virksomhed en større viden om markeds- og forretningsvilkår og skaber strategisk alliance gennem kontakt til nye samarbejdspartnere på eksportmarkederne.

The Trade Council er i sig selv en ekstra salgskanal, der kan skaffe nye muligheder for eksport til din virksomhed, når vi får besøg af udenlandske erhvervsdelegationer. Det sker eksempelvis, når vi inviterer kinesiske møbelproducenter, japanske indkøbere eller canadiske arkitekter på besøg i Danmark for at øge deres kendskab til dansk design, dansk mode og tekstil, arkitektur og møbeldesign.

Hvordan ser markedet ud?

Danmark er en verdensberømt designnation og oplever stor efterspørgsel på både møbeldesign, dansk mode og tekstil, nordisk design og arkitektur. De fire branchers samlede eksport udgør hele 75 mia. kr. om året og har alle oplevet en fremgang i deres eksport i de seneste år. De vigtigste markeder for eksport af design for Danmark er Tyskland, Norge, Sverige, Holland og Storbritannien.

Hvis endnu flere danske virksomheder øger deres eksport og vokser på det globale marked øges Danmarks vækst og dermed alle virksomheders eksportmuligheder. Vi står derfor klar til at hjælpe din virksomhed på vejen til vækst.

Ønsker du at vide mere om din virksomheds muligheder?

Så kontakt os og hør nærmere.
Loading...