Gå til indhold
urban solutions

Vi hjælper din eksport af urban solutions

Over hele verden flytter folk til de største byer. Presset på byerne vokser, og der er behov for byplanlægning med innovative løsninger – Urban Solutions. Dem har de danske virksomheder, og vi hjælper din virksomhed med eksport af løsningerne til verdensmarkedet.

Hvad kan du bruge The Trade Councils ekspertise inden for eksport til?

Vi følger den globale urbanisering og spotter muligheder inden for eksport af byplanlægning for danske virksomheder. Verden over flytter folk fra landet til byerne. I dag bor mere end halvdelen af Jordens befolkning i storbyer. Det lægger et voksende pres på byernes evne til at levere bæredygtige boliger, energiproduktion, administration af sygepleje og transport. Det kræver smart cities, og her er en gylden vej for dansk eksport.
 
Danske virksomheders eksport står klart stærkest på det globale marked, hvis virksomhederne tilbyder Urban Solutions – løsninger, der behandler flere problemstillinger i verdens storbyer, som skal være smart cities. The Trade Council har lokale handelskontorer i hele verden. Vores rådgivere har både erfaring, store netværk til offentlige og private aktører samt lokal markedsviden i de forskellige industrier, så din virksomhed kan indgå i en værdiskabende strategisk alliance.

Urban Solutions og byplanlægning: Hvordan ser markedet ud?

Danmark har et godt ry for at bringe innovative og bæredygtige Urban Solutions på banen internationalt. Danske virksomheder bør derfor udnytte det momentum og fortsat tænkte urbane løsninger ind i deres forretningsmodeller og eksport.

Det giver en større tyngde i forhandlingerne med internationale aktører og dermed langt flere muligheder for eksport, når danske virksomheder viser sig i stand til at tilbyde storbyer byplanlægning gennem stærke samlede løsninger.

Er din virksomhed klar til at indgå i en strategisk alliance? Kan den imødegå de voksende behov for smart cities og byplanlægning i verdens storbyer? Så er det vores globale Urban Solutions Team, virksomheden bør kontakte.

Hold dig også opdateret ved at følge os Linkedin.

 

Vil du vide mere om mulighederne for din virksomhed?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...