Gå til indhold
panzerglass

Globalt Turbo med hjælp fra The Trade Council

PanzerGlass er med raketfart rykket op som en af de førende i verden inden for skærmbeskyttere med hjælp fra The Trade Council. Den kun fem år gamle virksomhed har allerede kontorer på alle kontinenter.

På knap fem år er PanzerGlass i Hinnerup ved Aarhus rykket helt frem i forreste linje på verdensplan, som en af de førende indenfor skærmbeskyttere til smartsphones, smartwatches og tablets. Virksomheden blev startet i 2013 af Jimmy Olsen og er nu en del af Juel Bach Holding Group.

Væksthus Midtjylland så hurtigt det enorme potentiale i PanzerGlass og bevilgede 300 timers rådgivning til etablering på fjerne markeder. Det har PanzerGlass brugt på rådgivning fra The Trade Council, som har spillet en vigtig rolle for virksomhedens succes på fjerne markeder.

”Det er en vigtig brik i vores internationalisering, for når vi bevæger os ud på et nyt marked tusindvis af kilometer væk, betyder det noget psykologisk at have den danske stat i ryggen” siger CEO og stifter Jimmy Olsen.

Han påpeger, at det er en barriere, når et marked er tusindvis af kilometer væk. Så kan det være lettere for en virksomhed at konkludere: vi må hellere lade være.

”Hvis det ikke havde været for The Trade Council og Væksthus Midtjylland, som bevilgede rådgivningen, havde vi ikke internationaliseret så hurtigt på fjerne markeder, men måske valgt at satse på Sverige til en start. Det betyder meget, at vi får finansieret halvdelen af udgiften til rådgivning,” siger Jimmy Olsen.

"PanzerGlass har fået en vanvittig god service fra The Trade Council. I Sydafrika har vi f.eks. fået lov at have et lille kontor hos generalkonsulatet i starten og fået hjælp til at rekruttere medarbejdere bl.a. en salgschef."
Jimmy Olsen CEO & Founder, PanzerGlass

I dag har PanzerGlass eget salgs set up i Australien, Kina, Hong Kong, Tyrkiet, Dubai, Sydafrika, Tyskland, Brasilien og USA.

En af samarbejdspartnerne i Sao Paolo i Brasilien har været meget imponeret over det, den danske stat gør for danske virksomheder. Og Jimmy Olsen er helt enig.

”PanzerGlass har fået en vanvittig god service fra The Trade Council. I Sydafrika har vi f.eks. fået lov at have et lille kontor hos generalkonsulatet i starten og fået hjælp til at rekruttere medarbejdere bl.a. en salgschef. De har screenet stakken af ansøgninger og pillet nogle ud til samtaler, som vi så er fløjet afsted for at gennemføre,” fortæller Jimmy Olsen.

Flotte salgstal på fjerne markeder giver PanzerGlass en stejl vækstkurve. Nogle år har den været helt oppe på 400 procent. I år bliver den ”kun” 50 procent, for virksomheden har planlagt et år, hvor der pustes ud, imens der bliver bygget nyt domicil ud til motorvejen tæt ved Aarhus. Der er ikke plads til flere end de nuværende 30 medarbejdere i Hinnerup.

Jimmy Olsen glæder sig over, at det offentliges investering i PanzerGlass giver bonus.

”Det er en stor hjælp for os som virksomhed og samtidig en super god forretning for Danmark, når vi skaber nye job og skatteindbetalinger fra det voksende antal medarbejdere. Samfundet får også fuld valuta på bundlinjen,” fremhæver Jimmy Olsen.

Han forventer, at medarbejdertallet i Hinnerup fordobles fra 30 til 60 de kommende år, for PanzerGlass udvikler nye produkter på livet løs for fortsat at klare sig fornemt i den benhårde konkurrence på verdensplan. Og direktøren bruger gerne Væksthus Midtjylland og The Trade Councils ekspertise igen, når endnu flere markeder skal erobres.

 

Vil du høre mere om din virksomheds muligheder?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...