Gå til indhold
E-handel

Kickstart din virksomheds e-handel med hjælp fra The Trade Council

E-handel har givet danske virksomheder direkte adgang til et stort antal nye eksportkanaler med enormt potentiale. Men det kræver overblik over både muligheder og faldgruber samt indgående kendskab til dit eksportmarked for at lykkes med international e-handel. Dette kan Trade Councils e-handelseksperter hjælpe med fra Udenrigsministeriets repræsentationer i New York, Shanghai, London, Berlin og Stockholm.Når man kigger ud i verden, er e-handel i hastig vækst. Danske virksomheder ligger højt når det gælder e-handel / digitalt salg inden for landets grænser, men når man sammenligner med virksomheder i andre EU-lande ligger danske virksomheder næsten i bund, når det gælder evnen til at sælge varer (og tjenesteydelser) til udenlandske kunder fra egen webshop eller via online markedspladser. Dette gælder både salg til forbrugere (B2C) og salg til andre virksomheder (B2B) og offentlige institutioner (B2G). Der er således et stort potentiale i at styrke danske virksomheders digitale salg i udlandet.

Trade Councils e-handelsrådgivere rundt omkring i verden på Danmarks repræsentationer har et unikt kendskab til lokale muligheder og forhold vedrørende e-handel og digitalt salg. Både i forhold til de store e-handelsmarkedspladser, hvor der er indgået en række aftaler, men også omkring muligheder og udfordringer i forhold til salg via egen webshop eller gennem andre digitale kanaler for både B2C og B2B/B2G virksomheder.

Første skridt mod online salg på internationale markeder, kan være et sparringsforløb hos et regionalt erhvervshus, hvor I sammen med en internationaliseringsrådgiver forbereder virksomheden ved at gennemgå relevante interne og eksterne forhold og afslutter med at lave en eksportplan. Herefter kan følge eksportsparring med en af Trade Councils e-handelsrådgivere på ét eksportmarked. Du kan også tage direkte kontakt med en af Trade Councils regionale e-handelsrådgivere eller kontakte handelsafdelingen på en af Danmarks ambassader eller konsulater ude i verden, hvis du ønsker rådgivning omkring et specifikt marked.

panzerGlass A/S

PanzerGlass A/S er en dansk SMV-virksomhed, der har specialiseret sig i levering af effektiv skærmbeskyttelse til mobiltelefoner og tablets, og som i løbet af få år har etableret eksport til en lang række lande, herunder Kina.
At få kinesiske forbrugere i tale er svært - især når man kommer med en europæisk tankegang, da der er en enorm kulturel forskel mellem kinesisk og europæisk forbrugeradfærd. Det danske generalkonsulat i Shanghai har hjulpet os med at overvinde denne kulturelle forskel – fra at give os indsigt i markedet, til at forstå købsadfærd på Tmall og til at anvende kinesiske key opinion leaders som døråbnere overfor forbrugere – til endeligt at stå for et effektivt event for præsentation og salg. Helt præcist har vi åbnet nye salgskanaler på baggrund af den succesfulde lancering på Tmall – samt noteret os større interesse i vores brand og produkter.
Michael Brønd Global Marketing Direktør - PanzerGlass A/S

Ønsker din virksomhed at vide mere om mulighederne inden for e-handel?

Så kontakt os og hør nærmere. 

Loading...