Gå til indhold
E-handel

Kickstart din virksomheds e-handel med hjælp fra The Trade Council

Den rette rådgiver med indgående kendskab til markedet er altafgørende for din virksomheds eksportsucces. Også når det gælder e-handel. The Trade Council hjælper din virksomhed med at eksportere online.

Skal din virksomhed øge sin eksport af produkter online? Så kan The Trade Council hjælpe. Vores rådgivere sidder i de lande, som din virksomhed ønsker at eksportere til, og de har vigtig lokal viden om e-handel, som din virksomhed kan drage nytte af. Det betyder, at vores rådgivere kan hjælpe din virksomhed med at vælge det rigtige marked, undgå klassiske faldgruber og sætte virksomheden i forbindelse med relevante kontaktpersoner.

The Trade Council rådgiver din virksomhed baseret på, hvor langt den er i eksportprocessen. Vi hjælper din virksomhed med praktisk og strategisk rådgivning i international e-handel, med at komme i gang med online eksport og med at gennemskue konkurrenter, markedspriser og lovgivning.

The Trade Council har hjulpet Danish Crown med at etablere kontakter på højt niveau i Alibaba, verdens største e-handelsplatform, som åbner helt nye og spændende salgsmuligheder. Selv en stor og international virksomhed som Danish Crown har brug for den kompetence, der findes hos The Trade Council.

Jais Valeur Group CEO, Danish Crown
The Trade Council tilbyder eksportårdgivning til danske virksomheder

Hvad enten din virksomhed er etableret på et bestemt marked eller skal til at lancere e-handel på et nyt marked, kan vi tilbyde rådgivning om de specifikke landes markeder. På den måde kortlægger vi hurtigt, hvor stor efterspørgslen er på produktet, hvem konkurrenterne er, de logistiske udfordringer og en lang række andre parametre.

The Trade Council hjælper desuden din virksomhed med at udbrede virksomhedens produkt. De danske ambassader over hele verden afholder jævnligt branding-events, hvor den lokale presse og centrale aktører er tilstede. Derudover holder vi løbende din virksomhed opdateret om prisudviklingen på det pågældende marked, ligesom vi hjælper med at optimere virksomhedens reklamer og identificere potentielle partnere for virksomheden.

 

 

Ønsker din virksomhed at vide mere om mulighederne inden for e-handel?

Så kontakt os og hør nærmere. 

Loading...