Gå til indhold
Lokal tilstedeværelse i 70 lande

Vi kan være dine 'Boots on the ground' ude i verden

Når rejserestriktioner gør det vanskeligt for danske virksomheder at løse opgaver på eksportmarkederne, kan The Trade Council hjælpe.

COVID-19 krisen påvirker mange danske virksomheders muligheder for agere på eksportmarkederne. The Trade Council’s Boots on the Ground koncept kan løse opgaver på vegne af din virksomhed ude i verden for at sikre fastholdelse af markedsandele og mereksport. 

Udenrigsministeriet har ambassader og generalkonsulater med handels-repræsentationer i ca. 70 lande verden over. Mere end halvdelen af disse har handelskyndige medarbejdere der er lokalt ansatte og typisk indbyggere fra det pågældende land. De lokalansattes indsigt i de specifikke markedsvilkår, kulturen, sproget og administrative forhold kombineret med de udsendte medarbejderes indgående kendskab til dansk erhvervsliv skaber et solidt udgangspunkt for at levere eksportrådgivning, som er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov.

Uanset om det drejer sig om kundemøder eller partnerdialog, kvalitetssikring eller behov for at servicere leveret udstyr, kan vi assistere med at facilitere kontakt til og sikre et samarbejde med lokale specialister på de givne eksportmarkeder. Se de forskellige scenarier og muligheder nedenfor.

CASE: Boots on the ground

Play video
Elma Instruments

CASE

Læs for eksempel her, hvordan den danske virksomhed Certex har fået hjælp med at styrke sin tilstedeværelse i USA. Handelsrådgiver Greg Kocsis agerede ’boots on the ground’ for Certex men tog også en tur op i en 140 meter høj vindmølle.

Salg: Din virksomhed er ikke i stand til at gennemføre de nødvendige salgsmøder og andre salgsunderstøttende aktiviteter på jeres vigtigste markeder

The Trade Council tilbyder at stille en eksportrådgiver med den rette sektorfaglige baggrund til rådighed over en længere periode. Salgsindsatsen gennemføres i et tæt parløb med nøglemedarbejdere fra Danmark.

 

Partnerdialog: Din virksomhed har ikke mulighed for at holde regelmæssig dialog og møder med partnere på udvalgte markeder. Det kan være med agenter/distributører, leverandører eller andre. 

The Trade Council vil kunne overtage en række af disse møder og andre former for kontakt. Kontakterne varetages af en eksportrådgiver med det rette netværk og med branchekendskab og i en tæt dialog med nøglemedarbejdere i Danmark.

 

Kvalitet: Din virksomhed har ikke mulighed for at være til stede for at tjekke kvaliteten af produkter, der leveres og sælges af din virksomhed på et bestemt marked. Alternativt at kvalitetstjekke produkter, som købes på markedet. 

The Trade Council udvælger en eksportrådgiver med godt kendskab til din virksomhed og jeres produkter. Ved hjælp af rette teknologi, f.eks. virtual reality, og sammen med jeres eksperter kan vi stå for kvalitetsundersøgelser på bestemte markeder.

 

Due diligence: Din virksomhed har behov for grundigt at undersøge en lokal virksomhed, inden der indgås en samarbejdsaftale; alternativt i forbindelse med overvejelse om opkøb, men kan ikke rejse til landet. 

The Trade Council tilbyder at gennemføre en fysisk og systematisk undersøgelse af den lokale virksomhed. Dette gøres efter de retningslinjer, I normalt bruger, og i tæt samarbejde med jeres nøglemedarbejdere. Vi anvender den nødvendige teknologi for at sikre dialog og gode resultater. 

 

Service og anden teknisk bistand: Din virksomhed har behov for at idriftsætte nye anlæg og maskiner eller servicere allerede leveret udstyr og maskiner. Dette vanskeliggøres af, at jeres egne teknikere ikke kan være til stede. 

The Trade Council har på udvalgte markeder et overblik over forskellige typer af teknikere og personer med teknisk indsigt fra andre danske eller udenlandske virksomheder. Disse teknikere er til stede på jeres vigtige markeder og klar til at hjælpe din virksomhed. The Trade Council tilbyder at facilitere kontakt til og sikre et samarbejde med den tekniker på markedet, som bedst kan varetage den konkrete opgaver. Rådgiver vil ikke kunne udføre opgaver, der fører til en påtagelse af et juridisk ansvar.

 

Kom i gang allerede i dag - og lad vores eksperter hjælpe jer videre