Gå til indhold
Sverige

Ny mulighed for markedsføring til den svenske byggesektor

The Trade Council har indgået et samarbejde med den digitale platform ByggfaktaDOCU til gavn for danske virksomheder, der leverer produkter og services til byggebranchen og byudvikling. 

Samarbejdet med ByggfaktaDOCU giver danske virksomheder mulighed for at markedsføre produkter, projekter og events via den digitale platform for en reduceret pris. Danske virksomheder kan på den måde komme i kontakt med interessenter inden for den svenske byggesektor, herunder arkitekter, bygherrer, entreprenører, installatører og repræsentanter for den offentlige sektor.
quote ikon
”Vi gør det enkelt for vores kunder at markedsføre sig effektivt og finde flere og bedre forretningsmuligheder.” 
Thomas Brunzell Salgschef, ByggfaktaDOCU
Med sine 77.500 abonnenter og 50.000 unikke besøgende om måneden giver ByggfaktaDOCU danske virksomheder mulighed for at nå bredt ud til den svenske byggesektoren. Samtidig vil en virksomhed gennem platformen få adgang til et analyseværktøj, der gør det muligt at se effekten af markedsføringen og tilstedeværelsen på platformen. 
quote ikon
”Ambassaden arbejder i forvejen strategisk med byggebranchen og byudvikling i Sverige, bl.a. med fokus på bæredygtige bygninger, klimasikring og energieffektiv renovering. Derfor ser vi ByggfaktaDOCU som en oplagt samarbejdspartner for at styrke danske SMV’ers digitale tilstedeværelse og synlighed på det svenske marked samt at præsentere løsninger fra Danmark.” 
Nichlas Appelby Svendsen Sektorrådgiver, The Trade Council i Sverige

Øget fokus på digitalt salg og digital markedsføring

Initiativet er et led i The Trade Councils intensiverede fokus på digitale salgs- og markedsføringskanaler, som skal synliggøre danske løsninger og bidrage til dansk eksport. Tiltaget sigter på at styrke The Trade Councils rådgivning om digitale muligheder og heraf danske virksomheders – særligt SMV’ers – digitale tilstedeværelse på udvalgte eksportmarkeder, med fokus på B2B- og B2G-segmenterne. Dette arbejde har ført til samarbejdet med ByggfaktaDOCU i Sverige.
quote ikon
”ByggfaktaDOCU’s rækkevidde alene gør det til et relevant sted at være, hvis man ønsker at nå ud til et bredere publikum, og samtidig kan man følge op på den interesse ens profil og markedsføring genererer.”
Nichlas Appelby Svendsen Sektorrådgiver, The Trade Council i Sverige
Samarbejdet og dets muligheder er et tilbud til danske underleverandører til byggebranchen, der ønsker mere eksponering i Sverige, ud over den man kan opnå via egne kanaler og andre markedsaktiviteter.
quote ikon
”Vi leder konstant efter nye samarbejder, der kan styrke os og vores kunder, derfor føles samarbejdet med Danmarks Ambassade i Sverige som et godt og nytænkende initiativ. Danmark er kendt som en bæredygtig nation, og vi håber at samarbejdet fører til at endnu flere bæredygtige og energieffektive løsninger, bliver markedsført over for den svenske byggebranche.”
Thomas Brunzell Salgschef, ByggfaktaDOCU

Vil du vide mere? Kontakt os.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder gennem samarbejdet med ByggfaktaDOCU, kan du kontakte vores rådgivere på The Trade Council i Sverige.
Loading...