Gå til indhold
Kina

Dansk livsstil i fokus ved Beijing Design Week

Når Beijing Design Week løber af stablen til september i år, vil det være med København som årets ”gæsteby”. Det betyder, at der ved Asiens største designevent, vil være udstillinger og begivenheder, der udelukkende fokuserer på dansk livsstil og design. Og det vil foregå i en gigantisk gastank. 

En gigantisk gastank, der er placeret i det mest besøgte kunstdistrikt i Beijing, vil danne rammen om en kæmpe udstilling med temaet ”Explore Danish Living”. Udstillingen er led i Beijing Design Week, der foregår fra 25. september til 5. oktober 2018., og den kommer desuden til at involvere mange forskellige målgrupper og interessenter inden for forskellige områder som eksempelvis mad, uddannelse, sundhedspleje, transport, og livsstil. 

Designugen giver danske virksomheder en unik mulighed og platform, hvor de gennem udstillinger og events kan fremvise produkter, løsninger og koncepter i hele byen.

Danmark har stolte traditioner inden for design med et menneskeligt fokus, og fra et internationalt perspektiv er København anerkendt som den mest levevenlige by i verden. Dansk design dækker altså ikke kun over møbler eller andre former for fysiske produkter, men også over forskellige former for grønne løsninger, servicer og måden at organisere et samfund på.

”Kina er inde i en stærk udvikling, som igennem de seneste år har resulteret i, at Kinesernes købsstyrke er steget. Det samme gælder interessen for nordisk design og livsstil”
Nan Yang Senior Commercial Officer, Den Danske Ambassade i Beijing

Dansk livsstil bliver samtidig stadig mere og mere populær i Kina, og kineserne har de seneste år fået større købekraft og stor interesse for Vesten.

"Kina er inde i en stærk udvikling, som igennem de seneste år har resulteret i, at Kinesernes købsstyrke er steget. Det samme gælder interessen for nordisk design og livsstil," udtaler Nan Yang, handelsrådgiver ved den Danske Ambassade i Beijing.

Med stærk opbakning og involvering fra både Beijing og Københavns Kommune har eksportrådet i Kina derfor dedikeret en masse ressourcer til Beijing Design Week og dets eksekvering.

Vil du vide mere om dine muligheder på det kinesiske marked?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...

    Vil du læse mere?  Se vores relaterede indhold

    Loading...