Gå til indhold
SDG 3: Sundhed og trivsel

Novo Nordisk vil sikre sundhed i hele verden

Medicinalselskabet Novo Nordisk har gjort det til et erklæret mål at følge FN’s verdensmål 3 og sikre sundhed og fremme trivsel for alle. 
Play video
Novo Nordisk, der er en af Danmarks største eksportører af  medicinalprodukter, ser det som en oplagt opgave at være med til at virkeliggøre FN’s tredje verdensmål om at fremme sundhed og trivsel i verden.

Novo Nordisk har især fokus på at gøre insulin-behandling tilgængelig for alle, også for folk i fattige lande. Fire ud af fem mennesker med diabetes bor nemlig i dag i lav- og middelindkomstlande.

Bo Wesley, der er senior advisor hos Novo Nordisk, giver desuden et godt råd til de danske virksomheder, der overvejer at implementere FN’s verdensmål i deres arbejde.

”Find det projekt, som virkelig er jer. Dér hvor I går ind og er med i en SDG og spiller en helt tydelig rolle, og så kan I altid lave koalitioner bagefter med dem, I skal lave løsningerne sammen med.”

Se Bo Wesley fortælle mere om Novo Nordisks arbejde med FN’s verdensmål 3 i videoen ovenfor og læs mere om Novo Nordisks arbejde her. 

Se hele temanummeret 'Bæredygtig Business' her