Gå til indhold
VIDEO: Madspild

Danmark og Japan er et godt match for bæredygtige fødevarer

Madspild og bæredygtige løsninger på fødevareområdet er kommet højt på agendaen i Japan, og her kigger man mod Danmark for samarbejde og løsninger på udfordringerne. Hør Japans miljøminister Tadahiko Ito fortælle om, hvorfor Danmark og Japan er et godt match.

Hør den japanske miljøministers syn på samarbejdet med Danmark

Play video
Den japanske miljøminister Tadahiko Ito fortæller her om vigtigheden af danske virksomheders løsninger i Japans grønne omstilling.
Madspild og tab af ressourcer i fødevareproduktionen er en global udfordring. Danmark står stærkt med innovative løsninger på dette felt, og derfor kigger Japan meget mod Danmark for øget samarbejde inden for bæredygtighed. Japans miljøminister Tadahiko Ito understreger den førende danske position.

“Den danske erhvervssektor har med sine forretningsaktiviteter handlet meget ansvarligt i forhold til at skabe og etablere et bæredygtigt samfund. Vi vil gerne støtte disse aktiviteter. Danmark er et førende land i forhold til løsninger på miljømæssige problemer," siger Tadahiko Ito, Japans miljøminister.

Han har deltaget i World Food Summit i København for at skabe de bedste relationer mellem Danmark og Japan inden for bæredygtighed. Han understreger, at Danmark er førende på dette felt i forhold til at finde løsninger på blandt andet madspild. Og derfor ser han gerne et udvidet samarbejde mellem de to lande og deres virksomheder.

The Trade Council fik et interview med Tadahiko Ito om øget grønt samarbejde mellem de to lande og bæredygtig fødevareeksport til Japan.

Vi sætter bæredygtighed højt på agendaen og bistår gerne din virksomhed med råd og vejledning til at ramme de rigtige eksportveje. Kontakt os for at høre mere om potentialet med eksport af grønne løsninger.

Vil du vide mere om din virksomheds muligheder på det japanske marked?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...