Gå til indhold
Finansiering

Få adgang til markederne - Brug The Trade Council til eksport og finansiering

Hvis din virksomhed ønsker at eksportere fødevarer eller knowhow til hele verden, er vores globale fødevare-team den helt rigtige enhed at tage fat i. Med vores rådgivere i ryggen kan din virksomhed få adgang til stort set alle markeder og dermed stå stærkere i den internationale konkurrence.

Den danske fødevareklynge er blandt de største i hele verden målt på størrelsen af beskæftigelsen og markedsandele i verden. Mange af de danske produkter har en høj grad af specialisering, hvilket øger værdien af produkterne. Det betyder, at mere end 40 procent af eksportvarerne i den danske fødevareklynge har en merpris på 20 procent i forhold til EU-gennemsnittet.

Vores rådgivere er trænet i at få din virksomhed positioneret bedst muligt på lige nøjagtigt det marked, som din virksomhed ønsker at eksportere til. Kontakt os endelig for at høre mere om potentialet.

Uanset om din virksomhed beskæftiger sig med økologi, akvakultur, fødevaretrends, gastronomi eller procesudstyr, så tilbyder vi rådgivning af høj kvalitet. The Trade Council kan hjælpe med at udvide din virksomheds eksport til både nye og eksisterende markeder. Vores rådgivere er til stede på alle Danmarks vigtige eksportmarkeder. Din virksomhed vil altid få en individuel eksportsparring med en efterfølgende skræddersyet eksportplan. På den måde forberedes din virksomhed bedst muligt til at øge eksporten.


The Trade Councils samarbejde med EKF og IFU giver danske virksomheder flere strenge at spille på i forhold til finansieringen af eksport og projekter. Det er ofte altafgørende, når danske virksomheder skal vurdere deres forretningspotentiale op imod den risiko, der forbundet med at engagere sig på nye markeder.

Lauritz Stræde Hansen, Finansiel rådgiver Kongelig Danske Generalkonsulat i São Paulo

Tilbyd attraktiv finansiering til dine kunder

Ud over eksportrådgivning har The Trade Council et tæt samarbejde med Investeringsfonden for Udviklingslande, IFU, og Danmarks Eksportkredit, EKF. Derfor kan vi give din virksomhed muligheden for at tilbyde en attraktiv dansk finansieringsløsning til dine kunder.

IFU tilbyder din virksomhed rådgivning og risikovillig kapital til investering i udviklingslande, mens EKF kan hjælpe med at sikre jeres kunder finansiering til erhvervelse af dansk udstyr og teknologi ved at stille garantier til banker.

”The Trade Councils samarbejde med EKF og IFU giver danske virksomheder flere strenge at spille på i forhold til finansieringen af eksport og projekter. Det er ofte altafgørende, når danske virksomheder skal vurdere deres forretningspotentiale op imod den risiko, der er forbundet med at engagere sig på nye markeder,” lyder det fra Lauritz Stræde Hansen, der er finansiel rådgiver på det Kongelige Danske Generalkonsulat i São Paulo.

Han understreger, at Danmark står stærkt internationalt ved at tilbyde en samlet pakke med innovative danske virksomheder, konkurrencedygtige finansieringsløsninger og risikovillig kapital kombineret med The Trade Councils store netværk og specialiserede rådgivere.

Vil du høre mere om mulighederne for fødevareeksport og finansiering?

Så kontakt os og hør nærmere

Loading...