Gå til indhold
PODCAST: Mejeriprodukter

Økologiske fødevarer boomer i Dubai

Hør mere om Arlas succes med at introducere både økologiske produkter samt undervisningsforløbet Arla Food Lab til skole-elever i De Arabiske Emirater om sundhed og gode madvaner. Hør også mere om markedsmulighederne på fødevareområdet fra den danske eksportrådgiver Edith Christmas, der har fingeren på pulsen i Dubai.

Hør om Arlas erfaringer fra Emiraterne

De Forenede Arabiske Emirater oplever et sundhedsboom i disse år, hvor økologiske fødevarer er blevet et stort hit. Arla har været på markedet i årtier og giver i denne podcast en række tips til at tilgå markedet.

 

”Forstå kulturen og det tager tid til at bygge positioner op. Vi har brugt 30 år på at bygge vores op. Og så bruge eksperter, hvor konsulatet har nogle af de dygtigste eksperter, som vi har hernede. Jeg kan kun opfordre til, at man rækker ud og kontakter ambassaden og konsulatet, som vi selv drager stor nytte af," siger Annette Holm, managing director, Arla, i De Forenede Arabiske Emirater, Oman og Qatar.

 

For danske virksomheder er der et stort potentiale i dette marked nu, men man skal have stor tålmodighed med i bagagen, lyder rådet fra The Trade Councils eksportrådgiver på ambassaden.

”Al succes i Mellemøsten handler om netværk og tålmodighed. At man viser disse mennesker, at man gerne vil deres markeder. Man skal ud og mødes med de rette mennesker og en endnu bedre ide at komme igen og mødes med dem endnu flere gange," siger Edith Christmas, eksportrådgiver på den danske ambassade i Dubai.

Vil du høre mere om dine muligheder i de Forenede Arabiske Emirater?

Så kontakt os og hør nærmere.

Loading...