Gå til indhold
Magasinet indsigter 

Business i Afrika

Afrika har et stort uudnyttet potentiale, når det kommer til handel og eksport. Kontinentet har haft rekordhøje vækstrater og kan blive det næste vækstkontinent. Det har fået flere europæiske virksomheder til at kigge mod Afrika, når der skal findes nye markeder - Det samme gør danske virksomheder, men der er plads til mange flere endnu.

I dette tema af magasinet Indsigter sætter vi fokus på et kontinent i vækst. Afrika. Mange virksomheder har allerede fået øjnene op for potentialet -  i 2016 eksporterede danske virksomheder varer for over 10,9 mia. kroner til Afrika - og der er potentiale for endnu mere. Stigningen i råoilieprisen medfører nemlig en øget vækst i de kommercielle aktiviteter især i den vestlige del af Afrika. 

Men hvad skal man være opmærksom på, og hvor skal man begynde som dansk virksomhed? Vi har samlet vores bedste råd og indsigter til nogle af de afrikanske lande, som vi kan hjælper jer med at få adgang til. The Trade Council har nemlig lokal viden og netværk i flere af landene og kan hjælpe din virksomhed med at ekspandere til nye markeder i Afrika. 

I temanummeret 'Business i Afrika' kan du bl.a. læse om H.M. Dronning Margrethe og udenrigsministerens besøg til Ghana, få andre virksomheders gode råd og erfaringer samt lære markederne bedre at kende. Vi taler med rådgivere og eksperter fra Kenya, Nigeria, Botswana og Ghana samt med iværksætteren Peter Blom, der har gjort forretning i 15 afrikanske lande i de seneste 20 år. 

God læselyst!