Gå til indhold
Slovakiet

Bliv klogere på markedsmulighederne i Slovakiet

Slovakiet står til at modtage EUR 6,3 mia. fra genopretningsfaciliteten. Ud af det samlede beløb forventes ca. 43 pct. at gå til grøn omstilling og ca. 21 pct. til digitalisering.

Tiltagene i den slovakiske genopretningsplan inkluderer:

  • Finansiering af en større renoveringsbølge for at forbedre energieffektiviteten og den grønne ydeevne for mindst 30.000 boliger (EUR 528 mio.)
  • Dekarbonisering af industrien: Fremme af energieffektiviteten og investering i innovative dekarboniseringsteknologier i industrien (EUR 368 mio.)
  • GovTech: Introduktion af brugervenlige tjenester med henblik på at høje serviceniveauet for borgere og virksomheder (EUR 177,5 mio.)
  • EdTech: Finansiering af digitalt udstyr til skoler, herunder til børn fra socialt udsatte miljøer, med henblik på at forbedre digitale færdigheder og skabe et nyt læringsøkosytem (EUR 187 mio.)
  • Digitalisering af virksomheder: Opbygning af supercomputer og et netværk af digitale hubs for at hjælpe virksomheder med at digitalisere deres processer samt undervise i digitale færdigheder (EUR 102 mio.)
  • Renovering af eksisterende hospitaler og opførelse af nye samt fokus på at øge kvaliteten af generelle sundhedsydelser (EUR 998 mio.)

 

Her kan du læse den slovakiske genopretningsplan (på slovakisk)

Klik her for at læse nyheden: Danske digitaliseringsløsninger kan bane vejen i Tjekkiet og Slovakiet (thetradecouncil.dk)

Loading...

Eksport nyheder Vil du have seneste nyt fra The Trade Council i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så hører du fra os snart.