Gå til indhold
Letland

Bliv klogere på markedsmulighederne i Letland

Letland står til at modtage EUR 1,8 mia. fra genopretningsfaciliteten. Ud af det samlede beløb forventes ca. 38 pct. at gå til grøn omstilling og ca. 21 pct. til digitalisering. 

Tiltagene i den lettiske genopretningsplan inkluderer:

  • Finansiering af storskala renoveringsinitiativer for at øge energieffektiviteten i beboelsesejendomme, offentlige bygninger og virksomheder (EUR 248 mio.)
  • Investering i den grønne og digitale omstilling af el-netværk for at tilvejebringe tilstrækkelig el-forsyningsinfrastruktur til den lettiske økonomi og udbredelsen af elbiler (EUR 80 mio.)
  • Digitalisering af virksomheder: Støtte til virksomheder i implementeringen af digitale teknologier, støtte til indførelsen af e-handelsløsninger, innovative og nye produkter samt digital vejledning (EUR 125 mio.)
  • Digital opkvalificering: Forbedring af grundlæggende og avancerede digitale færdigheder for borgere, virksomheder og den offentlige administration (EUR 95 mio.)
  • Modernisering af sundhedsvæsnet: Investeringer i hospitaler og sundhedsydelser med henblik på at styrke modstandsdygtigheden i sundhedsvæsenet (EUR 158 mio.)

 

Her kan du læse den lettiske genopretningsplan (på lettisk)

Her kan du finde en præsentation af den lettiske genopretningsplan (på engelsk)

Loading...

Eksport nyheder Vil du have seneste nyt fra The Trade Council i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så hører du fra os snart.